Buna Iulia-Cristina aka YuukinaHime 
Bine ai venit pe anime zup
sper să te simţi bine aici şi să îţi faci prieteni noi. Mi-a placut descrierea ta si in modul in care ai facut-o.
In privinta, emoticoanelor nu sunt chiar sunt multe
[am sters vreo 2 ] si in plus , in mare parte e vina mea pentru ca inca nu am pus un nou regulament aici :-S. Am lasat putin timp ca s-a inteleg ce fel de reguli trebuie aici mai exact. Dar, totusi sa nu abuzezi de ele. >.>
Am citit postul tau si am observat ca citesti fan ficuri, dar mai citesti altceva ? si ai un autor preferat ?
Si ce zici de filme sau anime ?
Citesti manga sau citesti doar posturile a altor persoane? Si, daca totusi citesti acele posturi, verbul "a analiza " te-ar defini cumva ?
Well, am uitat sa ma prezint o.O sunt 3 AM sau Sasha si ,astfel termin postul ca m-am lungit cam mult o.O.
Bine ai venit si sedere placuta!

Bine ai venit pe anime zup

In privinta, emoticoanelor nu sunt chiar sunt multe

Am citit postul tau si am observat ca citesti fan ficuri, dar mai citesti altceva ? si ai un autor preferat ?
Si ce zici de filme sau anime ?
Citesti manga sau citesti doar posturile a altor persoane? Si, daca totusi citesti acele posturi, verbul "a analiza " te-ar defini cumva ?
Well, am uitat sa ma prezint o.O sunt 3 AM sau Sasha si ,astfel termin postul ca m-am lungit cam mult o.O.
Bine ai venit si sedere placuta!
![[Imagine: aaaakip.jpg]](http://img41.imageshack.us/img41/1038/aaaakip.jpg)