17-01-2011, 11:33 PM
Cat am asteptat eu next-ul asta (defapt toate next-urile voastre)...scz ca nu am dat comm mai repede,dar mai intai a fost lenea de vina,apoi niste lucrari si examene suparatoare,dar acum sunt aici (daca ma primiti).
Imi pare rau ca Yu sufera dupa Kiro si ca vrea razbunare,dar bietul Romeo nu are nicio vina.Pana la urma el e prins la mijloc intre doua tabere.
Sa inteleg ca Yu are de gand sa asculte de sfatul lui Shin si sa-l scoata din tara pe baiat?...urmeaza sa vad daca am dreptate sau nu
Mi se pare foarte ciudat sa-l vad pe Yu atat in postura de vampir (in celalalt fic) cat si in postura de vanator de vampiri...but I like it :X
So fetelor banuiec ca ne mai auzim noi pupici
Imi pare rau ca Yu sufera dupa Kiro si ca vrea razbunare,dar bietul Romeo nu are nicio vina.Pana la urma el e prins la mijloc intre doua tabere.
Sa inteleg ca Yu are de gand sa asculte de sfatul lui Shin si sa-l scoata din tara pe baiat?...urmeaza sa vad daca am dreptate sau nu
Mi se pare foarte ciudat sa-l vad pe Yu atat in postura de vampir (in celalalt fic) cat si in postura de vanator de vampiri...but I like it :X
So fetelor banuiec ca ne mai auzim noi pupici
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
, chibi-ul lui