Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love on the beach

Nu ne-am luat in gura cu nimeni si nici nu ne-am dat aere de vedete /:)
Si nu, nu vrem numai comentarii dulci si tot felu'. Vrem critici sincere si nu insultam pe nimeni.
Fiecare cu gusturile lui, unora nu le place, altora le place. Asta este.
Si se scrie puncte de vedere, nu puncturi :D.
Cum am spus si in comentariul anterior nu cred ca Sasuke mai are aceeasi pesonalitate dura daca incepe sa spuna ce roz frumos aveau florile din curtea scolii sau ceva gen.
Anyway, tnx pentru comentariu si pentru ca ai fost sincera ^^
Ai un motiv intemeiat pentru care ti se pare asta?:D
Am spus ca aici nu scriem carti pentru ca nu consider o greseala enorma lipsa de descriere, mai ales din moment ce poate fii o greseala remediata. Nu situ de unde ai scos ca nu iau in considerare ce spun cei care comenteaza fic`ul din moment ce capitolul urmator al ficului nu a fost postat pentru a se observa evolutia sau faptul ca am luat in considerare sfaturile :D.[si nu ma mai lua cu draguta, asa ca fapt divers ^^]
Cum i-am spus si lui Juliette, nu am vrut ca, comentariul ala sa sune rautacios sau ceva de genul.
Facem pace o data sau vrei sa continuam scandalul?
Oricum, mai bine mutam conversatia alt undeva pentru ca aici se presupune ca se comenteaza fic`ul, nu celelalte comentarii.

Răspunsuri în acest subiect
Love on the beach - de Mimi. - 06-01-2011, 07:10 PM
RE: Dragoste cu nabadai - de Moon princess - 06-01-2011, 11:15 PM
RE: Love on the beach [SasuHina]- colaborare cu Mizore-chan - de Mizore-chan ^^ - 16-01-2011, 08:23 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)