Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love on the beach

pai, acest capitol mi s`a parut total, absolut neinspirat.
tot capitolul a fost numai dialog, nici macar putina descriere.
deci, acum incep sa comentez cu adevarat>:)

Dialogul--pai, la tine a fost prezent, foarte prezent, poate prea prezent. cam 98% din cap a fost dialog o.O
Descrierea-- in acest fic, descrierea e plecata in vacanta la mamaia:)). Nici macar 5 randuri totale nu sunt descriere.
Actiune-- cam grabita si ea. Lasati`o mai incet ca nu o fugareste nimeni.
Naratiune-- nu prea aveti deoarece aveti prea mult dialog si nu ati narat decat foarte putin.

in concluzie, ficul asta e varza din mai multe puncte de vedere...
incercati sa mai reduceti din dialog ... URGENT!!! ....
folositi mai multa descriere, caci voi nu aveti aproape deloc.
de asemenea, estetica lasa foarteee mult de dorit...
nu mai folositi chestii de genu` "O_O" in fic, sau orice altceva deoarece arata foarte urat.
intr`adevar nu scrieti carti xD aici, si nici noi nu facem asta, dar voi pur si simplu... nu stiti sa descrieti, iar imaginatia lasa mult de dorit.

si va rog eu mult de tot sa nu va mai luati in gura cu userii, pentru ca va asigur ca din moment ce lasa un comentariu in care lasa critica, desi pare nu este critica dura, ci doar critica constructiva.
incercati sa nu va mai dati aere de vedete, pentru ca e absolut evident ca nu sunteti...
daca nu va convine critica, vorbiti cu un moderator care sa specifice ca voi nu acceptati critica de nicun fel si ca vreti doar dulcegarii si chestii de genul "oau, ce frumos! vreau nextu ca e cel mai frumos fic!|"
aflati ca ficul vostru nu este nici macar aproape sa fie un fic "reusit".

atat am avut de zis, si vreau sa mentionez ca nu am criticat autoarele acestui fic, ci doar continutul ficului si nu vreau sa sugerez ca eu as fi atotstiutoare, sau altceva, si doar mi`am spus parerea.
fetelor, daca v`a deranjat commentul meu, imi dati un PM dar mai intai ganditi`va de doua ori inainte sa insultati iar pe cineva doar pentru ca a vrut sa va ajute.
bafta in continuare si sper ca pe viitor sa evoluati si sa aveti un fic mai dragut.
SUCCES!
P.S. scuzati de off-topic:D

Răspunsuri în acest subiect
Love on the beach - de Mimi. - 06-01-2011, 07:10 PM
RE: Dragoste cu nabadai - de Moon princess - 06-01-2011, 11:15 PM
RE: Love on the beach [SasuHina]- colaborare cu Mizore-chan - de Mariah . - 16-01-2011, 05:14 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)