16-01-2011, 02:03 AM
Oke, tin sa las un coment pentru ca in ultimul capitol m-a deranjat o chestie al dracu de tare.
Incep cu inceputul.
Am vazut ca ai scris "Dupa noua luni", oki, why not, buuuut, totusi, trebuia sa mai scri ce s-a intamplat in acele 9 luni, cum s-au cuplat Sasuke si Sakura si chestiile de genu', totusi, 9 luni este o perioada destul de indelungata de timp.
Oricum, am o intrebare, de ce ai scris discursul lui Sasuke cu bold ? o.o"
Apoi, nu esti atenta cand scri, adica, tatal lui Sasuke ia lasat niste bani pentru a le lua profilor cate ceva, oke, in schimb el ii ia ceva Sakurei, ceva de 50 de karate [ serios, exista asa ceva ?! ] apoi, eu una m-am intrebat cati bani ia lasat tasu ca sa ii ia Sasuke ceva atat de scump Sakurei ?
Apoi, ai o mare problema cu cultura generala.
Succes in continuare.
Incep cu inceputul.
Am vazut ca ai scris "Dupa noua luni", oki, why not, buuuut, totusi, trebuia sa mai scri ce s-a intamplat in acele 9 luni, cum s-au cuplat Sasuke si Sakura si chestiile de genu', totusi, 9 luni este o perioada destul de indelungata de timp.
Oricum, am o intrebare, de ce ai scris discursul lui Sasuke cu bold ? o.o"
Apoi, nu esti atenta cand scri, adica, tatal lui Sasuke ia lasat niste bani pentru a le lua profilor cate ceva, oke, in schimb el ii ia ceva Sakurei, ceva de 50 de karate [ serios, exista asa ceva ?! ] apoi, eu una m-am intrebat cati bani ia lasat tasu ca sa ii ia Sasuke ceva atat de scump Sakurei ?
Apoi, ai o mare problema cu cultura generala.
Citat:Intram amandoi in hotelul, care era bine decorat, peretii crem cu tablouri pictate de mari artisti ai lumii, Leonardo Da Vinci de exempu, cu celebra sa pictura ‘’Mona Lisa’’ .Daca nu stiai, Mona Lisa se afla in muzeul Louvre din Paris. Puteai scrie totusi ca este o copie a originalului, ca dinastea sunt destule, dar pentru ca nu ai scris mi-ai lasat o parere ca esti inculta. Mai multa atentie pe viitor te rog.
Succes in continuare.