15-01-2011, 11:14 PM
Nu am mai trecut de mult pe zup...dar uite ca mi-am facut si eu timp si am vazut ficul tau. Asa ca l-am citit. Mi-a placut, ai cateva greseli de tastare, dar sunt minore, insa...hm as vrea sa mai revizuiesti textul inainte sa - l postezi.
Oh si ai grija ca am impresia ca vrei sa bagi ceva supra natural:)) , si iti trag atentia cum o faci, fiindca pare prea normal in primele 3 capitole, adica secolul 21 si sa bagi stiu si eu niste vampiri patroni ai unor cluburi, mari si tari oameni de afaceri, nu zic , nu ca nu ar fi buna idea, sau orice idee ai avea, dar...pur si simplu sa ai grija cum o sa o conturezi, fiindca s-ar putea sa incerci sa imbini doua extreme si sa nu ti reuseasca! dar...vom trai si vom vedea.
Dupa cum am spus mi-a placut si sper sa pui capitolul urmator ca sa il pot citii ;))
Succes la scris!
Oh si ai grija ca am impresia ca vrei sa bagi ceva supra natural:)) , si iti trag atentia cum o faci, fiindca pare prea normal in primele 3 capitole, adica secolul 21 si sa bagi stiu si eu niste vampiri patroni ai unor cluburi, mari si tari oameni de afaceri, nu zic , nu ca nu ar fi buna idea, sau orice idee ai avea, dar...pur si simplu sa ai grija cum o sa o conturezi, fiindca s-ar putea sa incerci sa imbini doua extreme si sa nu ti reuseasca! dar...vom trai si vom vedea.
Dupa cum am spus mi-a placut si sper sa pui capitolul urmator ca sa il pot citii ;))
Succes la scris!
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"