Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

#25
Pai eu una nici nu ma asteptam sa revin la acest fic. Nu este vorba ca as fi renuntat, era faptul ca nu am avut idei asa de multe, insa acuma am.
Sper ca de data aceasta m-am mai imbunatatit, bine unii cred ca deja mi-ati mai citit anumite ficuri si stiti cum am evoluat. Unii, deci nu toti.
In sfarsit am scris mult mai mult ca doate datile si sper din inima sa va placa acest capitol.
O sa incerc sa revin cu urmatorul astazi sau maine. Din pacate eu o sa pot sa postez decat in weekenduri caci in timpul scolii nuam timp.
Dar o sa vina vacanta intre semestre si atunci cred ca o sa va exasperez.
Please enjoy ~




Capitolul 14 - Rochia de ball



Usile masinii s-au inchis repede si incet, motorul a pornit in data si limuzina a gonit-o pe strada in jos. Se parea ca vremea afara incepea sa se raceasca trepatat, inca era noapte.
Fiind foarte devreme de abia daca ceasul batea ora noua seara, iar Kisaki impreuna cu garda sa de corp, Vixy, se aflau in aceea limuzina care avea sa-i duca la vila somntoasa si mare in care starul si-a petrecut toata viata. Nu mai erau in America, in New York erau in Japonia, tara natala a starului. Se pare ca acesta a reusit cumva sa o ia inapoi pe satena cu el, deobicei nu facea un asemenea gest insa de data aceasta era ceva schimbat la el. Parea ca inima lui incepea sa bata pentru acea fiinta fragila dar in acelasi timp rezistenta care si-a lasat intreg trupul amortizat in bratele acestuia, din pricina somnului si a oboselii.
Starul isi trecea degetele prin parul saten si matasos al garzii sale, ii loc in mana parul si il mirosii, doriind sa simta mai mult parfumul ametitor ce se strecura usor printre firele de par. O combinatie rafinata intre liliac si zambila, ii strapungeau simturile acestuia.
Vixy nici nu apucase sa se imbrace in ceva adegvat pentru noul sezon, caci a fost luata imediat din casa parinteasca si dusa la aeroport in drum spre Japonia, pe langa acest aspect era si adormita. Kisaki reusise sa o imbrace intr-o rochita patata cu culoarea albastru si alb bufanta de la sani in jos, iar in picioare o pereche de opincute albe.
Masiina dadu pe drum intr-o piatra, astfel se ridica in sus si la aterizare dadu dur in ciment, satena trezita din somn de catre acel incident isi deschisa ochii.
Nu reusii sa analizeze bine totul, isi trecu palmele pe la ochii si si stearsa imediat. Repede isi dadu seama ca se afla asezata in bratele puternice si blande ale lui Kisaki, se rusina, iar obrajii i se imbujorara, arzand de tot.

- Te-ai trezit in sfarsit, credeam ca ai sa dormi tot drumul, ii spune starul pe un ton calm atingandu-i obrajii rosiatici cu ambele palme.
- Cum ? Ho ! stai asa cowboy, cine te-a lasat pe tine sa imi atingi faţa ? incepe sa se dea la o parte satena, ajungand pana la usa limuzinei.
- Humm.. ha, ha, ha tu chiar ca nu o sa te schimbi niciodata.
- Dar tu, ca mereu te comporti ca un rasfatat care plange atunci cand ii se iau lucrurile si..
- Nu uita politisto ca nu ti-a permis nimeni sa mi te adresez asa, spune acesta apucand-o de mana si apropiindu-si faţa mai mult de a ei.
- Dar nici tie , spune satena tipand la el.
- Ce tupeu ai, rosteste acesta in soapta in timp ce-si lasa capul in jos, multe fete se lasau atinse si imbratisate de mine, ajungeau exact unde imi doream, in pat, incepe acesta sa rada copios pe ceea ce spune.
- Aaa.. cred ca derilezi omule, spune Vixy speriata de atitudinea acestuia.
- Hump, dar tu esti complet diferita de ele, nu esti ca si ele, nu ai comportamentul lor, nu te lasi cu una cu doua, ii sopteste starul la ureche garzii sale, care este imobilizata de trupul dur al acestuia ce o apasa pe usa de la limuzina.

In comparatie cu ele eu macar am creier si normal ca nu as lasa pe cineva sa-mi faca asemenea lucruri, nici chiar pe tine, spune serioasa satena. Pe o singura persoana as lasa sa faca asta, insa nu am gasit-o inca, acea persoana speciala cu care pot sa-mi petrec tot timpul, cu care sa impart sentimentele si trairile cu el.Privirea lui Kisaki incepea sa se intristeze, la spusele acesteia. Se indeparta usor de ea si se aseza pe partea lui de masina, isi pusa cotul pe geam, sprijinindu-si capul pe palma stanga. Atmosfera se transforma brusc in una de gandire profunda. Vixy tot nu-si dadea seama ce are protejatul ei dar incerca sa nu-l bage in seama asa ca isi aranja rochita bufanta, indreptand-o, se aseza dupa aceea confortabil pe bancheta si isi atinti privirea spre geamul fumuriu. Incepu sa admire stelele ce incetul cu incetul apareau pe cerul rosiatic patat de culoarea moarta a noptii. Insa inima o durea, nu stia exact care era motivul, dar cand il privea pe Kisaki lacrimile parca doreau sa iasa din ochii ei caprui.
Simtea ca ceva il macina, insa nu a indraznit sa-l intrebe ce anume il deranjeaza, a continuat sa tacearea pana la destinatie.
Dupa aproximativ trezeci de minute, limuzina neagra a oprit in faţa "palatului" starului, se parea ca luminile si servitorii din noul il asteptau pe tanarul lor stapan, care a intrat mandru si cu un ranjet strengaresc pe poarta cea mare din fier forjat. Toti au inceput sa aplaude si sa-l felicite, caci a ajuns cu bine acasa, Vixy a ramas ca deobicei in urma si se uita cu coada ochiului la multimea ce-l inconjura pe protejatul ei, la fel ca si pe fetele si iubita lui ce i-l sorbeau din priviri. Aceasta impreuna cu soferul, domnul Kizano, un batranel inal si foarte amabil a ajutat-o sa-si scoata bagajul din portbagaj. In ajutor i-a venit si batrana menajera, pe care o chema Runa, Achii care venea topaind din vila la fel si inca cateva menajere. O apucara de maini si o trasara cu ele in casa, ceva uluitor ii se afisa in faţaocilor. Intreaga casa era aranjata, impodobita, plina de lumini, covoare rosii, petale de trandafir si multe alte zorzoane superbe ce dadeau viata acestui loc rafinat de elegant.

- Ce se petrece aici ? intreaba politista uimita si orbita de atata lumina.
- Te casatoresti cu Kisaki, striga fericita Achii.
- Ce ? Cum ? tipa aceasta scapand din mana bagajul care ii aterizeaza pe picior. Al naiba tu de bagaj cu cine te-a adus.
- Achii sa stii ca te-am auzit, striga Kisaki in timp ce coboara scarile.
- Aww iartama frumosule, dar vai ce bine imbracat esti tu, spune strengara menajera facandu-ne pe toti sa radem.
- E cumva interzis sa ma imbrac la costum ? Intreaba acesta, in timp ce iubita lui il apuca de mana si ii saruta gatul.
- Esti asa un rau Kisaki scumpule, cum mai putut lasa singura in camera ? spune Rena in timp ce ma observa si pe mine.
- Salut ! o salut eu politicos.
- Aww ce dragut, se pare ca mica politista americanca s-a intors la stapanul ei, ce nu te-au mai primit acasa ? Dar nici nu ma mira, ho, ho, ho, incepe aceasta sa rada copios pe seama satenei facand-o sa se simta si mai prost de cat era.
- Gata fandosito, tu iati-l pe Kisaki si mars de aici, nu avem nevoie de vorbele tale jignitoare, se rasteste Achii nervoasa la ea pentru jignirea pe care ia adresat-o lui Vixy.
- Achii, feresteti vorbele, spune Kisaki serios. O apuca pe Rena de palma si o strange tare de tot si dispare cu ea pe terasa afara unde erau cu toti.

Vixy observand acest lucru isi lasa privirea in jos si incepe sa rada copios pe seama celor doi, isi da doua palme peste faţa si le spune tuturor ca e timpul sa-si faca treaba.
Toti striga in cor si se indreapta spre locurile lor: la bucatarie, in living, pe terasa ca doar era party. Vixy urca grabita scarile, era hotarata sa-i faca din nou viata un calvar lui Kisaki, nu se dadea ea batuta asa de usor.
Nu avea de gand sa o lase pe rena sa o jugneasca din nou, la fel ca si pe Kisaki avea in plan sa le ruineze noaptea sau ce-l putin sa atraga si ea umpic de afectiune din partea celorlalti. Dar se mai gandii odata si isi redusa planul la niste lucruri simple cum ar fi sa stea frumos la locul ei si sa-l pazeasca ca intotdeauna pe Kisaki.
Pentru ca toti erau imbracati in costume, rochite lungi si kimonouri sau yukate.
Aceasta se gandii ca nu avea cum sa mearga acolo in tricou si inpantaloni scurtii, chiar daca era vara si vremea nu era asa de rece.
Intra in camera ei, inspira aerul, isi lasa bagajul in pat, deschisa usile din sticla de la balcon ca sa lase sa intre racoarea noptii in camera. Isi dadu josrochita, isi desprinse parul din coada si si le lasa pe pat, intra pe usa de la baie si dadu drumul la apa din cada.
In timp ce apa umplea cada, isi scoase sapunul, gelul de dus, samponul din dulapior si le lasa pe marginea cazii, turna gelul de dus in apa calda si incepu sa faca baloane cu dusul. Isi dadu jos si lenjeria de pe ea si o lasa pe un scaun pitic fara spatar. Pasi incet in cada si se lasa cu totul inghitita de lichidul rozaliu si plin cu balonase ce se ridicau pana la tavan si care ieseau usor pe usa de la baie intrand in camera. Parfumul de levantica si scortisoara se facu simtit de la balcon, caci veranda si curtea unde se aflau oaspetii, erau aproape de balconul acesteia si a starului.
Kisaki simti imediat acel miros placut si isi intoarse privirea spre balconul garzii sale, era sigur ca acuma se rasfata si ea in cada invaluita de parfumul florilor.
Fanteziile incepura sa puna stapanire pe el, astfel ca Rena observand ca iubitul ei nu era atent la ce spunea ea, il apuca de sacou si iltrasa ami aproape de pieptul ei, afundandu-i capul in sanii ei nu prea mari, atragand atentia celorlalti.

- Vai Kisaki nu te credeam in stare de asta, ce romantic esti, incepu acesta sa strige atragand atentia tuturor.
- Ce culpu dragut formeaza cei doi.
- Da , nu ati vazut ce frumoasa si sexy este domnisoara Rena.
- Norocosul de el, chiar ca a pus mana pe ce este mai bun.

Soaptele inundara intreaga petrecere, lui Rena ii convenea acest lucru. Atata timp cat nimeni nu o pomenea pe Vixy totu era roz in faţa fotomodelei, ii era sila de satena. Fiindca mereu il proteja pe iubitul ei si mai presus de acest lucru, lui Kisaki ii zbura cam des gandul la ea.
Il lua pe brunet in brate si il stranse tare la pieptul ei, trupurile lor erau lipite iar sanii Renei erau lipiti de pectoralii starului. Nu-i pasa daca lumea ii vedea asa ca isi continuara ritualul, Kisaki o lua cu forta si o lipi de perete, ceilalti se parea ca nu mai erau asa de atenti la ei, ori ii ignorau ori le era rusine sa traga cu ochiul. Rena ii saruta puzele iubitului ei, insa Kisaki nu ii raspundea la nici unul o lasa pe ea sa-i satisfaca placerile sadice ce-l macinau. O apuca de par si ii trase in jos capul, incepu sa o muste indraznet pe gat, facand-o sa scoata scrancete si sunete de placere pe gura. Isi apasa trupul bine lucrate pe al ei, impingand-o si mai mult in perete, isi strecura mana sub rochita ei care nu era asa de lunga si incepu sa-i atinga pielea.
In timpul acesta Vixy iesi relaxata si spalata din baie, isi invalui prosopul verde in furul trupului ei subtire si se indrepta spre bagaj, il deschisa si incepu sa arunce cu toate princ amera in speranta ca va gasii ceva frumos ca sa paote sa poarte. La usa se auzira cateva ciocanituri, cleanta se roti incet, iar in camera intra Akane, mama brunetului care o intampinase cu un salut calduros pe politista. Fugi spre ea si o lua in brate strangand-o tare la piept. Zambetul ii aparu imediat pe buze, dupa ce se despartii de mama acestuia condinua sa scormoneasca prin bagaje.

- Vixy, draga mea, chiar ti-am simtit lipsa, spune Akane zambind gingas.
- Si mie de dumneavoastra, spune satena zambindu-i.
- Cauti ceva anume, o rochita, un kimono ? intreaba curioasa Akane in timp ce un zambet curios ii se afiseaza pe buze.
- Kimono, nu am, nu am purtat niciodata, ii raspunde Vixy Akanei in timp ce isi duce mana la ceafa.
- Dar daca ti-asi da unul l-ai purta ?
- Da, desigur .. dar nu vreu sa va deranjez.
- Cum sa ma deranjezi scumpo esti un oaspete foarte special aici tu, chiar nu ti-ai dat seama, oricum poftim, nu este lung e chiar scurt si sunt sigura ca iti va sta traznet, incepe mama starului sa o ia in brate din nou pe politista.
- Wah, ce frumos este, dar chiar nu pot accepta asa ceva.. va multumesc si pe deasupra nici nu stiu cum sa-l imbrac, incepe Vixy sa rada.
- Achii, Runa, fetelor haide-ti sa ma ajutati sa o pregatesc pe Vixy pentru petrecere, striga aceasta in gura mare.
- Nu, nu ...
- Ia stai lasa pastram kimonoul pentru alta data, atunci cand o sa fie vreun festival, insa te rog sa-l pastrezi aici la tine, spune zambind Akane. Dar mai am o alta surpiza, am vazut rochita aceasta de culoare bole si am cumparat-o, insa mie nu imi este foarte buna asa ca ti-o dau tie, vreu sa o porti in seara acesta, spune Akane aradandu-mi rochita.
- Este foarte frumoasa, e din matase ? Wow, dar nu pot..
- Nici un "nu pot sa o accept", e un cadou, iar tie o sa-ti stea super, ai un corp foarte frumos, sexy, fin si mai ales puternic... pe langa acest lucru sanii tai sunt foarte mari si foarte frumosi de ce sa nu-i scoti in evidenta

cumva, iar eu una m-am saturat sa le vad pe toate acele fete cum se dau la copilul meu, sunt false toate, nu au acel fler, acea finete, gingasie ca tine. incepe aceasta sa-mi povesteasca tot ce are pe suflet.
- Multumesc, chiar ma faceti sa rosesc, spun eu in timp ce-mi las privirea in jos.
- Uite are modelul foarte frumos, e foarte matasoasa si aluneca perfect pe corul tau, aiic in parte pieptului unde vezi acele bretelute negre din piele ,ele iti sustin sanii in sus, ricum tu nu prea ai avea nevoie de ele ca

oricum tu ai sanii foarte frumosi...
- Akane-san ! strig eu rusinata.
- Scuze ingeras, dar nu ma pot abtine esti asa de frumoasa si tu nu faci nimica ca sa scoti acea sclipire in evidenta, poftim mergi si imbracate.. cred ca nu ai nevoie de ajutor nu ? intreaba aceasta razand
- Nu.
- Atunci ne vedem jos.

Satena se indreapta spre baie, isi da jos prosopul si imbraca rochita de culoare bole. Se aranjaza putin, isi desface de data aceasta parul saten care i cadea drept pe spate si se duce in camera ca sa-si caude o pereche de pantofi. Seara era lunga asa ca macar sa faca si ea o impresie buna.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 15-01-2011, 07:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 18.934 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.151 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 16.951 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 25.442 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.942 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.794 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.259 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 16.143 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.717 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 5.441 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)