Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Changes (SasuSaku)

scuuuze ca am uitat sa pun disclaimer-ul =.=' stiam de el, am spus ca nu uit, si am uitat, ca deobicei... well multumesc mult pentru comuri, nu ma deranjeaza deloc, ma bucura faptul ca imi spuneti ce-am gresit. cred ca voi scrie next-ul in seara asta,voi da un edit. thxu,again >:D<

edit: am venit cu urmatorul capitol, acum voi nara la persoana 1 , din perspectiva sakurei.. sper sa descriu mai mult sentimentele, sa il fac mai lung si cu mai mula descriere, si cel mai mult, sper sa va placa. ENJOY!

cap.2

-Uite-o! A strigat Shikamaru,in timp ce arata spre o fata roscata.
-Sakuraaaa! Naruto mi-a strigat numele, in timp ce m-am ferit de celalalt kunai aruncat spre mine, acesta infigandu-se intr-un copac, si lasand o urma purpurie in lemn.Era otrava.
-Se pare ca esti mai buna decat a zis el. S-a auzit un glas, dinspre directia roscatei. Nu m-am intors catre ea, si am ramas cu spatele.
-Fluxul de chakra!Asa ne-a vazut! Ne poate detecta chakra.Se pare ca are un talent asemanator cu Byakugan-ul. A strigat Neji, si toate privirile s-au intors catre el.
-Cine esti si ce vrei? M-am intors catre ea.Ma patrundea cu privirea, dar asta nu ma facea sa ma sperii.Cine te-a trimis dupa noi? Am intrebat eu. De ce mai intrebam? Poate pentru ca voiam sa fiu sigura, chiar daca stiam.
-Orochimaru-sama.Corpul in care trebuia sa se transfere a murit, iar noi avem nevoie de altul.Il vrea pe blond. A spus fata, apoi si-a indreptat privirea catre Naruto.Desi nu prea inteleg de ce,pare cam tont. Dar,asta e voia lui iar eu o s-o implinesc.
Fiori imi strapungeau corpul.El a ... a ce?! A murit?! Nu, nu cred.Defapt nu are cum.
-Stii ca nu o sa te las sa-l iei pe Naruto, asa ca mai bine pleci din calea noastra.
-Suigetsu! Fata se auzi din nou, apoi privi fix in ochii mei.Doua brate ma inconjurara.Am incercat sa ma uit in spate , dar nu am reusit. Ma zbateam,dadeam din maini si din picioare,dar nu puteam.
-Misiune indeplinita.A strigat cel care m-a prins.avea un glas copilaresc, dar puterea din bratele lui ma facea sa cred ca nu era un copil.
Naruto.Auzeam glasul lui Naruto, dar altceva nu mai auzeam. Vedeam negru in fata ochiilor. Continuam sa simt bratele in jurul meu, care pulsau din ce in ce mai tare."Rasengan!" am auzit dinnou glasul lui Naruto, si mai aproape de mine. Nu cred ca inca ma mai zbateam,pentru ca imi simteam corpul greu.Bursc,bratele m-au lasat jos,dar altele m-au prins din nou.
-Sakura..Sakura! Era Ino.Ino si Hinata, care se pare ca urlau ca sa ma trezesc de ceva vreme. Am deschis ochii, dar imi simteam pleopele foarte grele.Mi-am pus o pana pe par,in parte stanga si apoi am incercat sa ma ridic.
-Hina..Hinata.Ce s-a intamplat?
-A fost doar o tehnica iluzionara care te-a facut sa adormi.A deblocat-o Neji.Roscata si cu celalt au fugit,dar..
-Dar?! Ce?
-Dar ne-au spus ca daca vrem sa ramanem in viata trebuie sa te aducem la marginea padurii cand apune soarele.Pe tine, sau pe Naruto. A spus Neji, intrerupand-o pe Hinata,apoi privind catre soarele care aproape apunea. Mii de ganduri imi treceau prin minte.Orochimaru?! Orochimaru. De ce m-ar vrea Orochimaru? Eu sunt vestita " fata ninja fara talent",care a avut norocul sau ghinionul sa fie in echipa cu Kyuubi,ultimul supravietuitor Uchiha si Ninja copiatorul,Kakashi.Da,poate ca am mai progresat in ultimii ani cu ajutorul lui Tsunade.Dar nu viata mea ma ingrijora,ma gandeam numai ca Orochimaru nu mai e in viata.De ce credeam asta? Pentru ca el nu a murit,sunt sigura de asta.
-Ma duc eu.Am spus eu raspicat si serios.
-Dar..nu poti,daca te omoara?
-Vrei sa moara Naruto in locul meu? El il are pe Kyuubi, el are un vis,el trebuie sa devina Hokage.Eu pot fi folosita drept momeala.si in plus, vrea ceva de la mine, altfel de ce m-ar vrea?
-Se intuneca.Trebuie sa plecam.Esti sigura ca vrei sa faci asta?A spus Shikamaru, parca mai alarmat ca inainte.
-Nu...dar nu exista alta cale. M-am ridicat.Paseam, paseam nesigur, cu fiecare pas tremurand tot mai tare. Ce voia de la mine?
-Aici,aici e locul.A spus Hinata,aproape in soapta.
O silueta se observa printre copacii desi.O voce melodioasa,atat de cunoscuta se auzi in surdina,dar apoi sirul gandurilor mi-a fost intrerupt de aceeasi voce.
-Legati-o de copac.O sfoara plutea prin aer, pana la Neji, care a prins-o violent.Mi-am lasat trupul greu sa cada, apoi l-am lasat pe naruto sa ma lege de copac.
-Plecati.Lasati-o aici.Aceeasi voce mi-a dat inca o data fiori,soptind.
-NU! Nu pana nu promiti ca nu ii faci nimic. Serios?Naruto nu recunoscuse vocea? El nu si-a dat seama?
-Pleci sau mori.Ce alegi? Silueta a inaintat in lumina slaba.toti ii priveau socati chipul.

pai.. asta a fost..sper sa va placa, vreau commuri sincere, va rog^^
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*

Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah

Monster me.

Răspunsuri în acest subiect
Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 13-01-2011, 04:22 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Moon princess - 13-01-2011, 06:02 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 15-01-2011, 10:26 AM
RE: Changes (SasuSaku) - de Moon princess - 18-01-2011, 08:09 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 18-01-2011, 10:43 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Too Many Dreams. - 18-01-2011, 11:31 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 22-01-2011, 12:13 AM
RE: Changes (SasuSaku) - de Moon princess - 22-01-2011, 01:19 AM