14-01-2011, 08:54 PM
Adyna
1: am cautat forumuri..si mi'au dat o lista cu forumuri..si asa am descoperit animezup
2: imi plac toate.
3: NaNa mi'a placut cel mai mult
Alya
1: gemeni
2: horror
3: soul,raggae, R'n'B
Zuza
1: sunt din iashington/iasi..
2: da..am observat ca in ultima vreme k-pop'ul e la putere..si pe la noi in tara..(lucru care ma incanta)
3: Este o piesa ieftina de teatru...iar noi niste marionete in mainile destinului..numai ca noi avem suflet..avem sentimente..si tot ce se intampla in jurul nostru ne afecteaza intr-un fel sau altul..radem..plangem..zambim...ne intristam...Ce frumoasa ar fi viata fara dezamagiri si fara deziluzii..fara suferinta..Dar daca ar fi asa,nu s-ar mai numi ‘’VIATA’’..s-ar numi ‘’VIS’’..
4: pfff..nu am prea multe prietene adevarate..duc lipsa..
am doar una..si niciodata nu am stat prea mult sa meditez pe tema "prietenie"
Branzaaaaa
1: am citit muuulte..nu mai stiu care dar am citit multe
2: tiramisu si pizza:X
3: coca-cola
1: am cautat forumuri..si mi'au dat o lista cu forumuri..si asa am descoperit animezup
2: imi plac toate.
3: NaNa mi'a placut cel mai mult

Alya
1: gemeni
2: horror
3: soul,raggae, R'n'B
Zuza
1: sunt din iashington/iasi..
2: da..am observat ca in ultima vreme k-pop'ul e la putere..si pe la noi in tara..(lucru care ma incanta)
3: Este o piesa ieftina de teatru...iar noi niste marionete in mainile destinului..numai ca noi avem suflet..avem sentimente..si tot ce se intampla in jurul nostru ne afecteaza intr-un fel sau altul..radem..plangem..zambim...ne intristam...Ce frumoasa ar fi viata fara dezamagiri si fara deziluzii..fara suferinta..Dar daca ar fi asa,nu s-ar mai numi ‘’VIATA’’..s-ar numi ‘’VIS’’..
4: pfff..nu am prea multe prietene adevarate..duc lipsa..

Branzaaaaa
1: am citit muuulte..nu mai stiu care dar am citit multe
2: tiramisu si pizza:X
3: coca-cola
I heard my name. Just my name. Like a whisper.[/size][/font]
She drank the blood like limonade!
She drank the blood like limonade!