14-01-2011, 06:29 PM
De se pare nu am intarzi ^_^
pentru început stau cu sufletul la , ce se departe ? Chiar înainte uit .. m-ai făcut mă înec cu pulpele de pui , credeam o o lovească . ^_^" Bine nu...
Anyway , după părerea mea acest capitol nu este prejos decât celelalte . , deci dinou felicitării > : D <
tot capitolul am observat doar mici/foarte mici greșeli :
...doream să mă i-a în braţe şi să-mi spună că totul va fi bine
..doream să mă ia în braţe şi să-mi spună că totul va fi bine
S-a auzit o voce din spatele meu, dar stai aşa cunosc această voce
S-a auzit o voce din spatele meu, dar stai aşa , cunosc această voce
Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^
pentru început stau cu sufletul la , ce se departe ? Chiar înainte uit .. m-ai făcut mă înec cu pulpele de pui , credeam o o lovească . ^_^" Bine nu...
Anyway , după părerea mea acest capitol nu este prejos decât celelalte . , deci dinou felicitării > : D <
tot capitolul am observat doar mici/foarte mici greșeli :
...doream să mă i-a în braţe şi să-mi spună că totul va fi bine
..doream să mă ia în braţe şi să-mi spună că totul va fi bine
S-a auzit o voce din spatele meu, dar stai aşa cunosc această voce
S-a auzit o voce din spatele meu, dar stai aşa , cunosc această voce
Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^