Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love on the beach

^_^ HYe ,,:)) amuzant capitolul " Am câteva sfaturi constructive pentru voi şi sper să le înţelegeţi şi să încercaţi să le luaţi câtuşi de putin în considerare:

Aveţi idei destul de copilăreşti , care cred eu sunt potrivite modului vostru de a scrie . Însă deşi aş vrea să va laud , încă nu pot. Sincer după părerea mea trebuie să mai evoluaţi destul de mult , dar asta se va rezolva dacă veţi munci , dacă va veţi da silinţa [nu spun că acum nu aţi făcut-o] să va iasă ceva mult mai bun .

Descrierea - aici chiar trebuie să va inbunatatitii , aveţi nevoie de mult mai multă . Descrieţi icic colo dar nu îndeajuns . Ceea ce eu cred că e esenţial este şi să descri într-un mod amplu sentimentele personajelor , acest lucru voi nu l-aţi făcut aproape deloc .

Naraţiunea-şi ea mai trebuie înbunatatita , dar în esenţa este destul de bine ^_^ , deci aici chiar nu prea mai am ce spune...

Acţiunea-şi aici trebuie să lucraţi , pare grăbită deoarece vă lipseşte descrierea . Dacă aţi adauga descriere nu ar mai fi aşa ^_^ Soo... good luck .

Ceea ce m-a deranjat este :
O_O -nu este nevoie să pui chestii de genul deoarece este un fic . În el ar trebui să te bazezi pe descriere pentru a ne arată cam cât de surprins ar fi un personaj , sau orice altceva ^_^

- Bine Kakashi senseiiiiii! spuseră studenţii în cor.
- AAAAAAA!!! urlă Gaara. E un zombie !!
- Mamiiiiiiiii!!! nu vreau sa mooor !!! Opriţi maşină că asta vomită pe mine !!!

Pot spune că aşa pare mai amuzant :-? însă te rog a nu mai pui atâţia ,a" sau ,,i" nu arată prea estetic ^_^ .
Felicitari pentru idee si eu sincer cred ca aveti talent si ca cu timpul puteti deveni cu adevarat bune > : D <

Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^

Răspunsuri în acest subiect
Love on the beach - de Mimi. - 06-01-2011, 07:10 PM
RE: Dragoste cu nabadai - de Moon princess - 06-01-2011, 11:15 PM
RE: Love on the beach [SasuHina]- colaborare cu Mizore-chan - de Dufresne - 14-01-2011, 06:04 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)