13-01-2011, 10:58 PM
Oho, vad ca nu a postat nimeni inca asa ca imi rezerv locul. Hey nu am spus ca nu imi place povestea, era doar chestia ca ma asteptam la cu totul altceva, ca si cum as gusta o prajitura care ma asteptam sa aiba gust de ciocolata, si de fapt avea gust de stafide... probabil ca am sa mai apar si eu pe aici din cand in cand cu cate un comentariu cand n-am ce face, cred ca nu te superi, asa-i?
Tocmai am terminat de citit si tre' sa plec urgent, dar voi da edit pt comentariu la poveste, I promise.
I'm back... well... povestea decurge destul de bine, cel putin are mereu actiune ceea ce imi place. Bucata e scurta si nu prea am ce sa comentez. Majoritatea lucrurilor le-am spus in celalt comentariu.
IceCat terminat!
Tocmai am terminat de citit si tre' sa plec urgent, dar voi da edit pt comentariu la poveste, I promise.
I'm back... well... povestea decurge destul de bine, cel putin are mereu actiune ceea ce imi place. Bucata e scurta si nu prea am ce sa comentez. Majoritatea lucrurilor le-am spus in celalt comentariu.
IceCat terminat!