12-01-2011, 09:36 PM
Pai , nu stiu daca stii , dar nu prea sunt eu fanul ficurilor:)) Dar e ceva special la povestea asta.. si la modul in care scrii:-? pe langa vocubular si expresiile pe care le folosesti , imbini biologia , chimia si filologia intr'un mod unic...Si nu stii cat apreciez ca folosesti corect punctuatia si nu arunci cu virgule all over:))M'a captat felul tau de a scrie , de cand scriai un fic prin vara cu namii .. namii - alta favorita:x
Oh:) - si ador partea asta 'Cred că în acest context eu sunt mutul, iar ea – ecoul.'
Si chiar imi pare rau ca nu am avut timp sa dau comm mai repede .. am asteptat atat sa termini ficul:-w But anyway >:d< Succer la scris in continuare:> sii multa multa inspiratie:> in timp ce te sufoc cu gaysmele mele=))
Oh:) - si ador partea asta 'Cred că în acest context eu sunt mutul, iar ea – ecoul.'
Si chiar imi pare rau ca nu am avut timp sa dau comm mai repede .. am asteptat atat sa termini ficul:-w But anyway >:d< Succer la scris in continuare:> sii multa multa inspiratie:> in timp ce te sufoc cu gaysmele mele=))
You can't escape me!;x