12-01-2011, 01:32 AM
Pff , de fiecare dată cand sunt beat, și spun beat, nu două-trei pahare de bere, ci o ladă poate mai mult, vorbesc mult și prost, mă dezbrac, da rofl mă dezbrac vomit pe unde apuc si mă culc. Problema e că a doua zi am o durere de cap ingrozitoare și e ironic, mereu imi jur "GATA ASTA A FOST ULTIMA DATĂ".
Dar degeaba cum prind ocazia mă imbăt din nou. Viitor alcolist. Dar am obeservat ,lol , sub influentza alcoolului deși nu prea ști ce vorbești(din nou ma refer la beat mort nu matol)ești perfect lucid , cand mă intreba cineva ceva le răspundeam dar in mintea mea si credeam că le-am răspuns tare . . .freaky.
Dar degeaba cum prind ocazia mă imbăt din nou. Viitor alcolist. Dar am obeservat ,lol , sub influentza alcoolului deși nu prea ști ce vorbești(din nou ma refer la beat mort nu matol)ești perfect lucid , cand mă intreba cineva ceva le răspundeam dar in mintea mea si credeam că le-am răspuns tare . . .freaky.
"Îl respecți pe cel care e om, si merită respectul. Nu pe lache manelaru care baga Guța in creerii nopții și nici pe rokărilă gherțoiul care vine la 4 dimineața și-și vomită ficații in scara blocului."