10-01-2011, 10:57 PM
Si eu am vazut filmul abia duminica, atunci cand a fost la tv. Au trecut atatia ani de cand au aparut, iar eu l-am ratat de foarte multe ori cand il dadeau la tv si nici sa ma uit pe net nu aveam chef. 
Ce pot sa spun... Mi-a placut. Dar, din pacate, stiam povestea dinainte, asa ca nu am fost surprinsa de moartea lui Jack sau de alte chestii dramatice. Si totusi, asta nu inseamna ca filmul nu m-a facut sa plang. A fost trist. Iubirea dintre Jack si Rose era atat de frumoasa, dar a tinut doar cateva zile...
El a incercat tot timpul sa o salveze pe ea, dar nici ea nu ar fi putut sa-l lase in voia sortii. Mi-a placut felul in care, inainte sa moara, el i-a spus sa nu renunte niciodata, chiar daca ii e greu, iar ea a reusit sa-i dea drumul si sa se duca sa se salveze. Logodnicul ala al ei era cam fitos, nu mi-a prea placut de el, dar totusi, a vrut sa o ajute sa se salveze atunci cand a mintit-o doar ca sa o faca sa se urce in barca aia, el pierduse barca pe care isi platise loc... Concluzia mea: sau tinea la ea, sau era atat de orgolios incat nu ar fi acceptat nicicum sa o piarda. Mi-a placut mult de batrana, era amuzanta. Cu tipul ala din echipajul submarinului care o intreaba ceva de genul \"What happened next? \" si ea cu un zambet ciudat \"You mean... did we do it? \". Sau la sfarsit cand arunca medalionul face: \"Uups...\"

Ce pot sa spun... Mi-a placut. Dar, din pacate, stiam povestea dinainte, asa ca nu am fost surprinsa de moartea lui Jack sau de alte chestii dramatice. Si totusi, asta nu inseamna ca filmul nu m-a facut sa plang. A fost trist. Iubirea dintre Jack si Rose era atat de frumoasa, dar a tinut doar cateva zile...

![[Imagine: sig_reinoir.png]](http://i813.photobucket.com/albums/zz59/Tenshi_cs/sig_reinoir.png)