Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

V-au influentat viata anime-urile?

Da, desigur ca da. Daca va spun ca primul anime vazut vreodata a fost BDZ, asta cand aveam eu vreo 2 anisori? 4 pe vremea acea era difuzat pe TVR1 sau TVR 2 parca dar pentru mine erau desene.CAnd m-am desteptat? pai prin clasa a 5-a cand am inceput sa fiu parca hipnotizata de animeuri, in clasa a 6-a eram deja Wof! am fost chiar si la Nijikon unde nu prea stiam ce za hell este acela cosplay *dar in schimb mi-a placut demonstratia de karate ...si comentam cu mama despre ce faceau acolo *, apoi in clasa a 7-a a devenit totul gri, am o prietena ca face spoiler si deja faceam icter cand auzeam de anime, japonia and stuff.Asta pana sa imi spuna aceasi persoana despre stand-up comedy .Mie mi-a palcut ce am auzit si vara *lui 2010* am inceput sa ma uit la animeuri *din nou* sa ma pasioneze din nou JAponia, stand-up-ul * jur ca nu mai zbier la anu'* si ofc AMV-urile.Si m-am apucat sa fac si altele cu gandul de a aparticipa. Si am participat cu o varza si jumatate, adica cu al doilea videoclip al meu, acus am vreo juma' de am experienta in care mi-au fost explicate chestii *sa-i dea Dumnezeu sanatate lui DD ca a avut rabdare cu un cap sec ca mine* si acum vad ca imi chestii de bun simt, cute si/sau kawai cum vreti sa le spuneti...Deci per total *asa ca un rezumat*, da, m-au influentat extrem de mult animeurile 4/
OFF: m-am apucat si de photoshop 4
[Imagine: wqymg0.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
V-au influentat viata anime-urile? - de Mimi. - 04-01-2011, 11:56 AM
RE: V-au influentat viata anime-urile? - de Addeh - 08-01-2011, 12:14 AM
RE: V-au influentat viata anime-urile? - de deeaH2elen - 10-01-2011, 06:35 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)