10-01-2011, 03:53 PM
Haha interesant topic XD
Eu am aflat ca nu exista mosc cracaciun de la varsta de 10 ani i think or 11 dunnew ~ oricum eram plod prin scoala generala O-o' or something laic thiz...~ Dar am aflat ca nu exista mosulica cu pu*a mica
de la subiectul discutiei cu mosu necolae care are c***l mare XD
) ca eu cica imi doream o minge de footbal
si cand colo imi adusese o geaca si un papitoi >.>" Si atunci am aflat ca nu exista nici mosc necolae da nici mos cracaciun XD. Daca mai tin eu minte bine cand eram prin a 3 a o.o' ca am gasit in sufragerie niste carioci si un puzzel cu barbie >.>" mda. si next day sub braad ma trezesc cu cadoruile alea care le-am descoperit ascunzisul
.Nu am plans ca nu exista mosul oricum cred ca am aflat ca iepurasul de paste nu exista inainte de a afla ca za mos cracaiun ish not real o.o'. A da si inainte de a afla mai exact ca nu exista moscul cracaciunul ii scrisesem o scrisoare :]] yeah credula eram -.-' si i-am dat-o mamei ca cica o sa o puna in cutia postala p-p dar intr-o alta zii am descoperit scrisoarea aia ascunsa pe nu stiu unde o.O'.In fine Craciunul e doar nasterea lu Iisus Hristos nu si a Mosului Craciun :/ Adica lol e la mintea cocosului "Mos Craciun" o fii fost inventat de americani ca americanii mint cel mai mult
Eu am aflat ca nu exista mosc cracaciun de la varsta de 10 ani i think or 11 dunnew ~ oricum eram plod prin scoala generala O-o' or something laic thiz...~ Dar am aflat ca nu exista mosulica cu pu*a mica