Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O zi alaturi de echipa 7

O zi cu echipa sapte ? Hmmm 39
Pai i-a sa vedem cred ca in primul rand as vrea sa vad daca este adevarat faptul ca Sakura este o ipocrita si daca da as dezvata-o eu de toate ifosele 4 si daca nu probabil ca am fi prietene bune .
As incerca sa fiu cea mai buna prietena a lui Naruto pentru o zi insa cu mare grija ca sa nu inteleaga tampenii ...
As incerca sa-l enervez pe Sasuke ... pentru placerea mea personala 19 si apoi as incerca sa il fac sa vada adevarul sau macar situatia din punctul meu de vedere . I-as pune pe tava tot ce stiu despre viata lui din viitor si i-as da o sansa sa schimbe lucrurile facandu-l sa se poarte mai frumos cu prietenii lui .
I-as spune lui Kakashi cat il admir si as avea grija sa inteleaga cata nevoie are echipa de el . As incerca sa vad adevarul despre masca [ recunosc este foarte tentent ] si carticica aia idioata .
Restul zilei as incerca sa aflu mai multe despre personalitatile si viata lor si sa creez o legatura cat mai stransa intre ei 4

Pai cam atat ... daca as intra in contact cu celelalte personaje ar fi altceva insa daca e vorba numai de echipa sapte asta este tot ce as face intr-o zi urgent 4 :X

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Răspunsuri în acest subiect
RE: O zi alaturi de echipa 7 - de Miranda. - 08-01-2011, 06:53 PM
RE: O zi alaturi de echipa 7 - de Mariah . - 09-01-2011, 05:15 PM
RE: O zi alaturi de echipa 7 - de Sayonara - 09-01-2011, 05:20 PM
RE: O zi alaturi de echipa 7 - de Biscu' iz back ^^ - 09-01-2011, 09:24 PM
RE: O zi alaturi de echipa 7 - de Mădălina - 02-02-2011, 03:54 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)