09-01-2011, 04:43 PM
Hei !
Merci pentru primirea călduroasă .
Ar cam trebui să răspund şi eu la întrebări :
Păi:
-Am 14 ani . =D
-Sunt din PiteÅŸti.
-Îmi plac majoritatea dar trebuie să recunosc că îmi plac mai mult cele care au totuşi o picătură de comedie.
-M'ai nimerit cu cărţile . o//o Îmi plac foarte mult cărţile de societate şi sci-fi .:001_tt1:
1.Sunt scorpion .
2.Am aflat de la nişte prietene .^_^ Dar mai şi intram ca să citesc poezii şi fic'uri . =)
3.Ascult cam toate genurile de muzică.(fară manele şi populară >.<) Se include şi k-pop printre ele . =D
4.Nu am un favorit sau o trupă favorită . Maybe SHINee
.
5.Pari o fată foarte de treabă , inteligentă şi creativă. ^.^ Sper să ne înţelegem bine .
Încă o dată : Merci . =)
Byeee . :bye:
Merci pentru primirea călduroasă .

Ar cam trebui să răspund şi eu la întrebări :
Păi:
-Am 14 ani . =D
-Sunt din PiteÅŸti.
-Îmi plac majoritatea dar trebuie să recunosc că îmi plac mai mult cele care au totuşi o picătură de comedie.

-M'ai nimerit cu cărţile . o//o Îmi plac foarte mult cărţile de societate şi sci-fi .:001_tt1:
1.Sunt scorpion .

2.Am aflat de la nişte prietene .^_^ Dar mai şi intram ca să citesc poezii şi fic'uri . =)
3.Ascult cam toate genurile de muzică.(fară manele şi populară >.<) Se include şi k-pop printre ele . =D
4.Nu am un favorit sau o trupă favorită . Maybe SHINee

5.Pari o fată foarte de treabă , inteligentă şi creativă. ^.^ Sper să ne înţelegem bine .

Încă o dată : Merci . =)
Byeee . :bye:
Zâmbeşte când viaţa pare să nu îţi mai ofere nimic. Niciodată nu ştii ce te aşteaptă peste un minut.
![[Imagine: ggcdc_by_barbiegirlroxygirl-d36rr4h.jpg]](http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/009/6/7/ggcdc_by_barbiegirlroxygirl-d36rr4h.jpg)