09-01-2011, 04:01 PM
Pentru inceput te felicit pentru ideea originala a ficului! :X E exact ceea ce simt si eu - ma refer la primul alineat -, iar ideea cu fratele e geniala. Imi pare rau pentru Abigor ca a fost batjocorita:(.
La primul capitol am vazut ca ai scris nota lipita de capitol, ceea ce nu da bine. :D Lasa un spatiu micut. Desigur, asta nu-i o paguba.
Capitolul doi... :-? Cam brusca introducerea lui Josh, eu nici cu clestele nu ofer atatea vorbe :)). Cam brusca treaba cu ``Ne vom intalni, te asigur! ``, ma duce cu gandu` la un maniac :))
Si acum, intr-un sfarsit, capitolul trei:x
Greseli:D
Las apa sa-mi cada pe trup, cazand - Se repeta... :|
aleea ruginita - :| E o alee din metal, sa inteleg? :S
complet de casa... Ma indrept spre casa - AI grija la cuvinte, unele se repeta!
Greseli gramaticale n-am vazut, ceea ce e bine. Mi-a placut aparitia golanului aluia, insa e cam ciudat, e prea rapid, asa, fara nicio introducere, nimic:-? In fine, mi se pare usor grabita actiunea, in rest e totul ok.
Iti urez spor la scris si sa ai cat mai multe idei bune! :*
La primul capitol am vazut ca ai scris nota lipita de capitol, ceea ce nu da bine. :D Lasa un spatiu micut. Desigur, asta nu-i o paguba.
Capitolul doi... :-? Cam brusca introducerea lui Josh, eu nici cu clestele nu ofer atatea vorbe :)). Cam brusca treaba cu ``Ne vom intalni, te asigur! ``, ma duce cu gandu` la un maniac :))
Si acum, intr-un sfarsit, capitolul trei:x
Greseli:D
Las apa sa-mi cada pe trup, cazand - Se repeta... :|
aleea ruginita - :| E o alee din metal, sa inteleg? :S
complet de casa... Ma indrept spre casa - AI grija la cuvinte, unele se repeta!
Greseli gramaticale n-am vazut, ceea ce e bine. Mi-a placut aparitia golanului aluia, insa e cam ciudat, e prea rapid, asa, fara nicio introducere, nimic:-? In fine, mi se pare usor grabita actiunea, in rest e totul ok.
Iti urez spor la scris si sa ai cat mai multe idei bune! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour