Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clipele conteaza....

Bine, am vazut ca majoritatea faceti fic sasusaku naruhina...m-am gandit sa fac cv mai diferit...kakahina :d
mentionez: kakashi nu va purta masca deloc.
disclaimer: nu detin niciun personaj din animeul Naruto ( in afara de cele create de mine) si nu fac profit pe urma lor.

Hinata:
Ma trezec dimineata devreme, ma uit prin camera si observ ca jaluzelele erau trase astfel incat toata lumina sa patrunda. Ma ridic din pat si ma apuc sa imi caut papuceii cu blanita neagra. Caut vreo 20 de minute si nu gasesc nimic, plictisita de atata cautat, intru in baie pentru a ma spala. Intru in dus, dupa 5 minute observ ca eram imbracata...ma dezbrac si arunc hainele intr-un colt al baii. Stau 25 de minute in dus, mai mult adormita decat vie, cu gandul ca incepe o alta zi de facultate, iritata deja de picaturile care curgeau pe mine, ies din dus. Vreau sa ma duc sa ma spal pe dinti, dar alunec pe covorasul din baie.
- Ei dracie!
Ma ridic si merg la chiuveta, imi iau periuta albastra in mana, cand sa iau pasta de dinti realizez ca tubul e gol, nu-i nimic, o sa iau o guma de mestecat pe drum. Ies din baie, si ma impiedic de covorul ala blestemat din camera, imi pierd putin echilibrul dar reusesc a ma mentine pe picioare. Merg la dulap, stau si studiez ce e in el vreo 15 minute dupa care aleg un sutien alb, si o pereche de chiloti albi cu danteluta. Mai cotrobai prin dulap si aleg o camasa mulata pe mine, neagra si o perche de blugi stramti. Ma imbrac cu greu in alte 30 de minute, merg la bucatarie, dar nu sa iau afurisitul ala de mic dejun, (pe care oricum nu il iau niciodata) ci ca sa imi fac o cafea tare. Ma asez pe scaunul de langa masuta citind ceva de acum 2 luni beandu-mi cafeaua, realizez ca deja se facuse 8 jumate.
- Firar, iar intarzii!
Ma ridic imediat si las cafeaua neterminata, ma incalt cu o perche de cizme foarte dragute, imi iau geanta si am iesit pe usa, ma asigur ca o incui bine inainte sa cobor.
Merg pe hol cu o lene de nu mai vezi, ajung in fata usii liftului si il chem, nu pot cobora atat de multe scari avand in vedere ca stau la etajul 9, liftul soseste insfarsit.
Am uitat sa ma prezint apropo, aici aveti deaface cu Hinata Hyuga...o fata bine stabilita pe ideile si principile ei, urmez facultatea de arhitectura din Boston, sunt inalta, cu parul bleumarin si cu straluciri violete, ochii mei au o culoare ciudata de gri care da inspre mov...atrag multe priviri cu ochii acestia. Sunt printre preferata profesorilor, si printre cele mai populare fete. Ooo, am ajuns insfarsit la parter, ies din lift, cobor scarile cu gratie si ajung direct in statia de autobuz, mda, inca nam masina, nu am destui bani.
Oricum mie imi e bine asa, am si o slujba cu jumatate de norma la un restaurant de lux, deobicei merg dupa orele de curs, daca trebuie mai devreme mai chiulesc la ultima ora care deobicei e cea mai neimportanta.
Autobuzul vine iar eu urc in el, ma asez pe un scaun in spate, imi aranjez bine castile in urechi si imi fixez privirea pe geam.

Răspunsuri în acest subiect
Clipele conteaza.... - de Kato - 09-01-2011, 03:06 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Kato - 09-01-2011, 06:09 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Miranda. - 09-01-2011, 08:01 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Amy :3 - 09-01-2011, 08:30 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Xandra iubire14 - 09-01-2011, 10:58 PM
RE: Clipele conteaza.... - de zumy-chan - 10-01-2011, 03:19 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Kato - 14-01-2011, 05:17 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Xandra iubire14 - 14-01-2011, 05:43 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Dufresne - 14-01-2011, 07:11 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Kato - 23-01-2011, 05:15 PM
RE: Clipele conteaza.... - de Kato - 31-01-2011, 06:57 PM