Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu)

Ideea e neoriginala, de asemenea dupa ce te-ai “trezit in corpul altei persoane” in loc sa te gandesti ca fosta ta viata e moarta, la familia ta,prietena, amicii whatever. Te gasesti ca vrei haine de “rapperita” si ca esti super-duper uluit ca are aia note de 4 si 5.
Nu inteleg de ce le dati tuturor nume japoniste, devine stresant, stereotipic,agasant scarbos and so on. Nici macar nu suna bine.

Citat:- Tata , te rog, du-te si cumpara-mi de astea! ii zic arat vandu-i dintr-o revista de fete rapperite.
Sounds too lame. Plz change.

Citat:N-au mai vazut o rapperita?! Ce puii mei?
Tu ai o problema cu chestia asta :\

Citat:am adormit cu greu gandindu-ma ca sunt blocat intr-un suflet de fata
-->Intr-un corp de fata, remembre?

Citat:Ia duceti-va dracului de curve! le spun eu in gura mare. Voi nu stiti decat oglinda si atata! Vai de capul vostru, va lasati tarate prin canale si boscheti de toti golanii! Eu macar nu-s rupta ca voi!
Asta nu e mentalitate de tip, ci de fata mare in familia de maicute.

Citat:Dar cu ocazia asta, mai invat sa ma controlez cu poftele animalice
Idem, lol.
Citat:Ma simt geloasa, daca nenorocitul asta ajunge la Yuna, s-a zis cu planul meu.
--> Care plan? Parca mai devreme era imbujorat/a ca a avut nu stiu ce vis pupand-o :P

Citat:Imi spune ca eu, adica Akemi era increzuta si fudula
Si tipa care ti-a spus ca esti increzuta si fudula e cea mai buna prietena a ta, care adineauri a plans de fericire sa te vada.

Folosesti prea des cuvantul pitipoanca, gaseste sinonime.

Plus, asta nu e yuri, nici macar shoujo-ai nu se poate numi. Keep going'...maybe... ;)
Do not speak unless you can improve the silence.

Răspunsuri în acest subiect
RE: My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu) - de Wunderbar - 09-01-2011, 08:40 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] .: Em :. 23 13.052 15-12-2011, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.777 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa
  If you try to lie to me...[by Denissu] Erina Ozaki 2 2.963 12-08-2010, 10:12 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)