08-01-2011, 10:58 PM
Hello... vai de capul meu! Cu sila mea, nici n- am bagat de seama ficul asta, si multe altele de altfel... Ce sa iti spun? Dupa ce ti- am citit ficul starea mea se poate descrie cam asa : " O Doamne, Domane!! Ce tare :X :X ! Ficul asta ma innebuneste! " Si nu glumesc deloc.. imi place la nebunie... inceputul, care a fost extraordinar, original, dramatic, trist, frumos, tot ce vrei tu, urmatoarele capitole atat de altfel, sincer.. am privit- o pe Sakura ca o mama trista, slaba si singura, biata de ea, am intrat in stare de soc cand am aflat ca a pierdut sarcina. Apropo de asta, ai spus cam brusc pierderea sarcinei, avand in vedere ca parintii ei murisera exact in aceeasi zi ( ehh.. a dormit doua zile dar.. cred ca intelegi) . Iar Sasuke, zau ca nu il inteleg. De ce a ales- o pe Sakura, mult mai usor ar fi fost sa o aleaga pe Karin.. in fine. Ma bucur ca a ales- o pe Sakura :X. Oare ce ii va spune acum rozalia lui Sasuke? Ahh, bine ar fi sa ii spuna ca a pierdut sarcina si dupa sa fuga.. adica n- ar fi prea greu sa- l loveasca " acolo" dupa sa- i mai dea una si sa plece:)) . Stiu, stiu.. Sakura s- a dus la Sasuke cu un scop.. ma intreb care e acela?
E un fic grozav... si vad ca aduci continuarile foarte repede... :) ! Bravo! Si poate ne faci onoarea cu un next...
Stiu ca ti se pare ciudat, dar te iubesc :X :X :X ! ( =)) )
E un fic grozav... si vad ca aduci continuarile foarte repede... :) ! Bravo! Si poate ne faci onoarea cu un next...
Stiu ca ti se pare ciudat, dar te iubesc :X :X :X ! ( =)) )
Mi-e foameee!!!