08-01-2011, 10:32 PM
Da, stiu ca ai zis ca e exagerat. Dar din moment ce chiar tu ai spus ca e "amplificat si superficial" de ce are asa mare importanta pentru tine?
Si de ce toate intrebarile astea legate de sex?
Citat:Spune-mi de cate ori ai imbratisat o fata/femeie cu pasiune si te-ai oprit acolo ?Pasiune insemnaaand ce? Am imbratisat de multe ori doar pentru ca ma bucuram ca o revedeam dupa mult timp, pentru ca reusise ceva, pentru ca sarbatorea ceva, pentru ca ma imbratisa ea pe mine pentru ca reusisem ceva etc etc. Fara dorinta sexuala. N-am violat pe nimeni.
Citat:De cate ori ai refuzat sa intretii relatii sexuale cu o fata, doar pentru ca incurajarile ei ti-au demonstrat ca nu mai ai nevoie de alta dovada ca te iubeste?Nu sunt adeptul strategiei "daca nu o faci inseamna ca nu ma iubesti". Asta e o prostie. Fetele care cad la replica asta sunt fie disperate dupa baiatul ala, fie proaste, fie putin din amandoua.
Citat:Te-ai culca cu o fata fara sa o cunosti mai bine, doar pt ca ea sa te gaseasca in continuare atractiv si sa nu te paraseasca pentru altul? (precizez ca tu te-ai culca cu ea numai pt ca e dorinta ei, nu a ta)Pai daca nu o cunosc bine cum se ajunge la eu parasit de ea?
Si de ce toate intrebarile astea legate de sex?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra