08-01-2011, 09:37 PM
(08-01-2011, 01:37 PM)°o.O♪♫мεℓσđÿ♪♫°o.O A scris: Ehhh......poi sa incepemChiar ai dreptate, dar eu cred ca Sakura s-a schimbat in acesti ani si nu mai e o fetita naiva. Ai vazut si tu ca ea insasi ii spune lui Naruto ca lacrimile nu pot schimba nimic.
Iubesc cuplul SasuSaku......but.....is a question......Cine e vinovatul ca nu sunt impreuna?
Sasuke este un baiat misterios,puternic,insetat de puterea......si fiind asa de ,,ocupat'' nu mai are timp si pentru Sakura...el a considerat-o de la inceput o fetita naiva,care este lipsita de aparare....cand a plecat sa se antreneze cu,,sarpele'' a devenit si mai rece,iar cand s-au intalnit din nou......ati vazut ca a vrut sa o omoare doar pt il apara pe Naruto......deci...el este de vina
Orcum ar fii iubesc ficuri-le de aici cu SasuSaku
Acum eu cred ca cuplul in sine nu poate exista. Nici pentru cateva minute. Mda...si mie imi placea de Sasuke si intr-un fel il idolatrizam dar de cand am vazut episodul in care cei doi se intalnesc si Sas'ke e umbrit de razbunare mi-am dat seama ca nu pot forma un cuplu.
Oricum, in anime se vede ca Sakura incepe sa simta ceva pentru Naruto, iar Sai pentru Sakura. Acum ce-o iesi nu stiu xDD.
Totul depinde de ce le mai trece prin cap autorilor.
Ahh, dar trebuie sa recunosc ca ficurile consolideaza faptul ca Sasu si Saku nu sunt impreuna si inca sasusaku e cuplul meu favorit desi stiu ca nu vor fi impreuna.
Si daca s-ar intampla sa aiba o sansa sa formeze un cuplu, nu cred ca s-ar intampla pt. ca Naruto nu e un serial romantic. Cred ca s-ar incheia ori cu moartea Sakurei care incearca sa il potrejeze pe Naruto sau sa il vindece pe Sasuke, ori cu moartea lui Sasuke care isi da seama ca a gresit etc., ori cu moartea lui Naruto si Sasuke.
Hai ca v-am dat sa cititi. Nu vreau sa va spulber visele, dar nici teoria mea s-ar putea sa nu fie corecta. Acum sa vedem ce o sa fie .