08-01-2011, 08:28 PM
Hey there!^^.
Answers:
1. 14 ani.
2. Iasi,dupa mine cel mai frumos oras din toata Romania,nu e asa poluat ca Bucurestiul.
3. Le am mai mult cu J-Rock'ul,dar si K-Pop'ul e nice.
4. Sunt incepatoare in acest domeniu,deci..cat de cat,mi-e mai comod cu Photoscape.
Deci cam astea sunt raspunsurile.Don't worry,I hate spam.
Later edit: OMG..am uitat niste raspunsuri xD.
Pai nu imi place Justin Bieber pentru ca dupa mine canta ca o fata .Si Naruto nu pot sa spun ca urasc,numai ca nu e preferatul meu.
Personajul meu preferat anime e Moka Akashiya din Rosario si Shinku din Rozen Maiden.
Numele meu adevarat este Cristina,si toate derivatele de la el sunt valabile xD.
Sunt sigura ca ma voi simti bine aici .
Answers:
1. 14 ani.
2. Iasi,dupa mine cel mai frumos oras din toata Romania,nu e asa poluat ca Bucurestiul.
3. Le am mai mult cu J-Rock'ul,dar si K-Pop'ul e nice.
4. Sunt incepatoare in acest domeniu,deci..cat de cat,mi-e mai comod cu Photoscape.
Deci cam astea sunt raspunsurile.Don't worry,I hate spam.
Later edit: OMG..am uitat niste raspunsuri xD.
Pai nu imi place Justin Bieber pentru ca dupa mine canta ca o fata .Si Naruto nu pot sa spun ca urasc,numai ca nu e preferatul meu.
Personajul meu preferat anime e Moka Akashiya din Rosario si Shinku din Rozen Maiden.
Numele meu adevarat este Cristina,si toate derivatele de la el sunt valabile xD.
Sunt sigura ca ma voi simti bine aici .
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.