08-01-2011, 03:35 PM
Am venit si eu cu o idee.
Naruto: De ce tot ma uit dupa fete? Tot ce vreau sa`l iau in pat pe Sasuke.
Sakura: >.> Sasuke sus jos stanga dreapta chiar si in centru da ce e el?! SuperStar?>.< Eu nu ma iau dupa copii d'astia mie`mi plac barbatii. Ca Orochimaru sau Madara.
Sasuke: --' Toti ma cred mare si tare>.< Ei habarnau ca's gay ca sunt indragostit de Naruto si ca l'am ucis pe fratimiu' pt ca stia! ca imi place de Naruto si ca`l vreau :-l.
Karin: Sasuke who? >< Din cate stiam sasuke e fata nu baiat T_T OMG SUNT LESBI! *U*
Suigetsu: --' Doamne nu puteam sa fiu un copac ca si Zetsu or somethin' like? .-. Neaparat apa,trebuie sa fiu eu apa! Nici nu stiu sa inot[eu: EPIC]
Juugo: :L ba animale proaste plecati de pe capu' meu`!
Madara: >.< Pfoa da transpir sub masca asta ar trebuii s`o dau jos.
Kabuto: e.e NU`MI PLACE DE OROCHIMARU SA FIE CLAR!(wierd sound in the background)
Zetsu: ;A; nu mai suport ba alb ba negru -e-'
Kakuzu: >.> CARE VREA BANI PE GRATIIIS?
Hidan: Eu sunt cuminte. N`ar trebuii sa injur T_T'
Kisame: @<@ SUNT un liliac.
Itachi: D:< Imi dedic toata viata lui Sasuke care ma iubeste...
Hinata: ...I don't like Naruto..i love Sasuke T_T
Ino: whateva' Sakura's the best.
si intelegeti voi,vroiam sa fac cu toate da m`am plictisit sa scriu tooooooooate personajele (dupa mine le`as fi luat preshipp si shipp e.e)
Naruto: De ce tot ma uit dupa fete? Tot ce vreau sa`l iau in pat pe Sasuke.
Sakura: >.> Sasuke sus jos stanga dreapta chiar si in centru da ce e el?! SuperStar?>.< Eu nu ma iau dupa copii d'astia mie`mi plac barbatii. Ca Orochimaru sau Madara.
Sasuke: --' Toti ma cred mare si tare>.< Ei habarnau ca's gay ca sunt indragostit de Naruto si ca l'am ucis pe fratimiu' pt ca stia! ca imi place de Naruto si ca`l vreau :-l.
Karin: Sasuke who? >< Din cate stiam sasuke e fata nu baiat T_T OMG SUNT LESBI! *U*
Suigetsu: --' Doamne nu puteam sa fiu un copac ca si Zetsu or somethin' like? .-. Neaparat apa,trebuie sa fiu eu apa! Nici nu stiu sa inot[eu: EPIC]
Juugo: :L ba animale proaste plecati de pe capu' meu`!
Madara: >.< Pfoa da transpir sub masca asta ar trebuii s`o dau jos.
Kabuto: e.e NU`MI PLACE DE OROCHIMARU SA FIE CLAR!(wierd sound in the background)
Zetsu: ;A; nu mai suport ba alb ba negru -e-'
Kakuzu: >.> CARE VREA BANI PE GRATIIIS?
Hidan: Eu sunt cuminte. N`ar trebuii sa injur T_T'
Kisame: @<@ SUNT un liliac.
Itachi: D:< Imi dedic toata viata lui Sasuke care ma iubeste...
Hinata: ...I don't like Naruto..i love Sasuke T_T
Ino: whateva' Sakura's the best.
si intelegeti voi,vroiam sa fac cu toate da m`am plictisit sa scriu tooooooooate personajele (dupa mine le`as fi luat preshipp si shipp e.e)
Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.
T.O.P&G-Dragon RULEZ