Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love on the beach

Buna tuturor :D . Impreuna cu Mizore-chan ^^ m-am decis sa scriu un fic despre SasuHina. Eu voi fi Hinata in timp ce Mizore va fi Sasuke. Aaa, da..fiecare va povesti din perspectiva lui. Stiu ca nu e chiar original, dar veti vedea pe parcursul ficului ca vom adauga o gramada de lucruri :D ..
Lectura placuta ! :)
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din animeul Naruto si nu fac profit de pe urma lor

CAPITOLUL 1

Este dimineata. Ma ridic din pat inca buimaca si ma frec bine la ochi. Imi dau jos pijamaua si o arunc intr-un colt al camerei, dupa care ma indrept catre baie. Dau drumul la dus si las picaturile fierbinti sa mi se scurga pe corp. Dupa aceea, ma uit in oglinda si ma sperii de ceea ce vad: un monstru pletos cu dermatograful intins pe toata fata. Iar uitasem sa ma curat de dermatograf ! Oftez, dupa care incep sa imi peri parul care bineinteles sta numai cum vrea el. Fac o fata lunga dupa care ma indrept catre camera mea mova si mare. Analizez incaperea si ma duc direct langa dulapul meu, unde incep sa scormonesc dupa niste haine. Imi iau rapid un tricou alb si niste pantaloni negri rupti in genunchi..ceasul suna tare si enervant aducandu-mi aminte ca azi intram mai devreme. Fug repede pana in bucatarie unde o salut pe mama si iau o felie de paine prajita in gura si fug cu o viteza uimitoare catre liceul Konoha.
La liceu, toata lumea statea de vorbe. Fetele se ciondaneau intre ele in timp ce baietii le amarau.
Un baiat blond pe nume Naruto se indreapta catre mine.
- Buna dimineata Hina !
- Neata Naruto..spun eu pe un ton indiferent dar nu apuc sa imi termin fraza fiindca ma trezesc uda leoarca pe tricou si pantaloni. Argh..iar se tin baietii de sotii !
Baietii inmarmurira cand ma vazura. Tricoul meu alb era acum mulat pe mine si prin el mi se putea vedea sutienul alb, care imi incadra sanii de minune. Ma rusinez toata si ma prefac ca nimic nu s-a intamplat si incep sa rad impreuna cu ceilalti . Mda..asta e doar un inceput din viata mea..Dar am uitat sa va spun cum ma numesc. Numele meu este Hinata Hyuuga si am saptesprezece ani. Locuiesc in satul frunzei de la 5 ani impreuna cu varul meu, Neji Hyuuga care intotdeauna ma apara. Uneori e chiar enervant ! Mi se pare prea supra-protector !
Clopotelul suna si ma merg pana in clasa, unde dirigu` nostru inca nu venise. Dar..stai putin. Cum ar trebui sa merg la ore cand sunt uda leoarca ?!
Un oftat lung se aude in incapere. Ii rog pe toti colegii mei sa imi imprumute un tricou dar nimeni nu are unul.
- Nimeni din tot liceul asta nu are niciun tricou ??? spu eu parca mai degraba tipand.
- Pai..este cineva care are unul, imi spune Kiba aratand cu degetul catre un baiat brunet cu ochii negrii ca taciunele.
Aha, normal. Pasesc incep pana ajung la banca baiatului.Brunetul e chiar Sasuke Uchiha , de saptesprezece ani care se crede desteptul scolii si nu face decat sa isi bata joc de fete. Cu toate ca nu are o reputatie prea buna, arata al naibii de bine! Toate fetele ii cad la picioare cu toate ca pe el nu il intereseaza. Pentru el nimic nu e bine. Acesta ma analizeaza din cap pana in picioare si ma intreaba cu indiferenta:
- Ce vrei?
- Vreau un tricou. spun eu poruncind.
- Plangacioasa clasei vrea un tricou ? spune acesta afisand un zambet sarcastic.
- Mda... nimeni din clasa nu are unul dar banuiesc ca nici tu nu ai asa ca acum nu fac decat sa imi pierd vremea cu tine, spun eu pe un ton rautacios.
- Pai, eu chiar am un tricou daca insisti. Urmeaza-ma.
Mergem noi ce mergem pe coridorul lung al scolii pana ajungem la un dulap rosu din metal plin de graffiti si alte lucruri EXTREM de plictisitoare. Brunetul scormoni prin dulap si dupa o mie de afisuri, postere, tuburi cu graffiti, carti si alte lucruri, imi inmaneaza tricoul .
- Uite-l si hai pleaca acum ca am si alte lucruri de facut.
- Uite, nu stiu ce lucruri ai tu de facut din moment ce tu pocnesti din degete si totul ti-e indeplinit si servit pe o tava.
La auzul acestor vorbe baiatul ma impinse in perete si isi duse mana dreapta langa capul meu.
Speriata am incercat sa scap dar baiatul ma stranse cu forta de mana.
- Iti spun de acum: nu te juca cu mine! si incerca sa ma sarute dar eu i-am tras o palma de cred ca s-a auzit in tot liceul. Baiatul enervat la culme imi prinse mainile in ale sale. Vru sa imi dea si el o palma dar nu mai a avut timp caci neavand cum sa scap altfel, i-am tras un picior la bijuterii si am fugit cat m-au tinut picioarele pana in clasa...

Răspunsuri în acest subiect
Love on the beach - de Mimi. - 06-01-2011, 07:10 PM
RE: Dragoste cu nabadai - de Moon princess - 06-01-2011, 11:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)