05-01-2011, 04:10 PM
Eu oarecum am facut cosplay(Nijikon 2009 -3-)nu prea reusite dar de dragu' de a face am facut. Anul asta n`am facut pentru ca -.- n`a avut mama chef sa ma ajute sa cos etc(eu`s catastrofa la cusut si chestii de genu`.)Poate fac la anu` la nijikon,dar nu mai particip la concursuri >//< cat oi mai traii.
Maybe u saw Ringo Nayomano and Mio Akyiama in 2009 <.< The kid with loong NATURAL hair as Mio was ME. XDD.
>.< Cat m`am chinuit intr`un timp destul scurt. Adica e si costisitor(some money problems here) si e si GREU de facut>.> plus ca uneori nu gasesti exact ce`ti trebuie si trebuie sa te adaptezi =3= am avut mari probleme cu chestia aia de mana >.< albastru-negru. (sosete salvatoare XD)
Ma rog,in concluzie as mai face:3Daca as avea cum as face incontinuu.
Maybe u saw Ringo Nayomano and Mio Akyiama in 2009 <.< The kid with loong NATURAL hair as Mio was ME. XDD.
>.< Cat m`am chinuit intr`un timp destul scurt. Adica e si costisitor(some money problems here) si e si GREU de facut>.> plus ca uneori nu gasesti exact ce`ti trebuie si trebuie sa te adaptezi =3= am avut mari probleme cu chestia aia de mana >.< albastru-negru. (sosete salvatoare XD)
Ma rog,in concluzie as mai face:3Daca as avea cum as face incontinuu.
Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.
T.O.P&G-Dragon RULEZ