05-01-2011, 01:56 AM
Niahahah. Am râs tot Absurdul absurdurilor tale. Ştii de ce? Ştii, recunoaşte, dar nu mă deranjează s-o zic: Îl vizualizam pe proful de desen privind în gol după ce a pus-o pe şcolăriţă să citească ce a mâzgălit pe fiţa de lecturi la română. Acum că sunt mai atentă la poezie şi nu mai desenez căluţi care se împerechează in da w00dz e chiar mişto, dude! Sigur, îi mai trebuie ponei şi tufişuri, but still... niahahha.
Pe celelalte nu le comentez că nu e proful de desen pe fundal să zică "BRAVO, ŞCOLĂRIŢA!" şi apoi să ne spună despre fursecuri, struţi şi boschetari, dar ştii că îmi plac şi restul [aşa fără căluţi şi ponei, cum sunt...].
Mai scrie chestii de genul ăsta, bro! [Dea, m-am logat doar ca să-ţi las comentariu :333]
Pe celelalte nu le comentez că nu e proful de desen pe fundal să zică "BRAVO, ŞCOLĂRIŢA!" şi apoi să ne spună despre fursecuri, struţi şi boschetari, dar ştii că îmi plac şi restul [aşa fără căluţi şi ponei, cum sunt...].
Mai scrie chestii de genul ăsta, bro! [Dea, m-am logat doar ca să-ţi las comentariu :333]
![[Imagine: 51pt12.png]](http://i35.tinypic.com/51pt12.png)
Eu mă semnez uneori "cam retardă" şi uneori cam aşa.