04-01-2011, 09:34 PM
Pai Sasuke ... La inceput mi-a placut , foarte mult . Ochii lui , zambetul , distanta pe care o impunea , faptul ca era si este un Casanova inascut ... Dar cand in final am vazut cat rau poate face si cum i s-a schimbat comportamentul . Adica il inteleg fratele i-a omorat familia lasandu-l singur pe lume si apoi cand a reusit sa il omoare a aflat ca defapt acesta l-a iubit tot timpul si ca batranii satului l-au mintit . Astfel el si-a ucis ultima ruda care il mai iubea . Dar sa vrea sa distruga tot satul ?? Serios asta e total deplasat . Rautatea din el este exact ca cea a lui Orocimaru si sincer cam locul lui il va lua numai ca se va descurca mai bine ... teoretic
Ideea e ca nu prea il mai pot suporta din punctul de vedere al personalitatii el ramanand oricum dulcele si atragatorul Sasuke care mi-a placut atat .
De mentionat ca nu e favoritul meu !!
Nimeni nu ii poate lua locul lui Gaara :X:X:X
Ideea e ca nu prea il mai pot suporta din punctul de vedere al personalitatii el ramanand oricum dulcele si atragatorul Sasuke care mi-a placut atat .
De mentionat ca nu e favoritul meu !!
Nimeni nu ii poate lua locul lui Gaara :X:X:X
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!