Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare ficul ? :)
E super misto . Dar mai trebuie lucrat .
82.35%
14 82.35%
E O.K. , n-am ce zice . E normal .
17.65%
3 17.65%
Naspa . Mai bine lasa-te de scris .
0%
0 0%
Total 17 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ]

Multumesc pentru K.OG esti singura care imi comenteaza fapt care ma induce intr-o banuileala , am impresia ca nu va place ficul meu ... :( Ma rog spre doar sa fie o banuiela doar atat . Am folosit in acest cap. un pic de vulgaritatea - don't kill me - :))) Enjoy please
>:)

Cap. 5

P.O.V. Buzz :
Ma trezesc dimineata cu o duere de cap insuportabila , ma ridic din pat si cu pasi mici ma indrept spre baie , ma intorc ca sa vad ce frumoasa adormita , cum ma gandeam doarme ca un prunc , ma intorc si o invelesc acoperindu-i tot spatele . Doamne ce bine m-am distrat aseara , n-am avut niciun stres , totul a fost perfect , m-am imbatat , am fumat , am dansat si am facut si sex , ca venii vorba de asta , tipa chiar stie ceva treaba nu gluma . Revenind . Ma indrept cu pasi marunti spre baie adunand hainele de pe jos si punandu-le pe un scaun din coltul camerei . Camera era vopsita in rosu cu cateva picatele negre , patul era asezat in mijlocul camerei si in stanga si dreapta patului cate o noptiera pe fiecare parte . Intru in baie si las stropi de apa sa curga incetisor pe trupul meu bine facut , dupa ce termin dusul imi infasor prosopul in jurul taliei. Ies din baie , ducandu-ma la un ghiozdan aruncat de-a valma prin camera , de acolo imi scot o perche negri de boxeri , o camasa si niste blugi gri amestecati cu un albastru inchis . Ma imbrac si ma duc in bucatarie . Imi caut tigarile prin camera , dupa aproximativ un sfert de ora le gasesc sub o perna , imi aprind una si ma asez pe fotoliu . Trag tare din tigara si imi las capul pe spate si incep sa fac cercule , ce-mi place cand fac asta .
- Buna dimineata ! Aud o vocea somnoroasei umm.. am uitat cum p*** mea o cheama pe tipa , ma rog .. Imi intorc capul spre ea , era imbracata intr-un tricou negru pe care era imprimat o poza cu HIM , mai lung si niste chilotei roz cu dantela , parul il avea ciufulit si se uita la mine ca la felul paispe' . Se indreapta spre mine si ajungand in fata mea imi da un sarut prin suprindere , ii raspund la sarut bagandu-mi limba in cavitatea ei bucala , limbile noaatre isi incep renumitul si vechiul dans . Se desparte de mine si se duce la un pachet de tigari de pe masa si-l zdrangane un pic si observa ca era gol , se intoarce la mine cu o fata de genul ,, Imi tai venele daca nu-mi dai si mie o tigara ,, si cum ziceam se intoarce la mine si ma roaga frumos sa ii dau si eu o tigara . Ii dau si ma intreaba :
- Vrei sa iti fac si o cafea ?
- Da as dori una . Dar am uitat un lucru sa te intreb aseara , cum ziceai ca te numesti ? intreb schitand un zambet dragalas sa nu se simta stanjenita .
- Pai Jessica , Jessica Reilly . Si venind vorba de asta tu cum te numesti ? Ryan sau Victor ? intreaba ea "masandu-si " parul , in timp ce facea cafeau
,, Cred ca glumeste , e prima data cand o tipa uita cum ma cheama . "
- Hmm... Buzz . Ca ce lucrezi ? Adica lucrezi , nu ? Ca vad ca iti permiti sa stai intr-un apartament scump.
In timp ce o intreabam aceasta imi dadu-se cafeau , iau o gurita si observ ca e foarte buna .
- Sunt profesoara la un liceu de aici din Bucuresti . Tu te ocupi cu uciderea oamenilor importanti adica astia din mafie , si mai esti si traficant de droguri . Am dreptate sau nu ? intreaba ea zambind smecher .
Cand am auzit aceste cuvinte am ramas masca , intelegeam ca m-a vazut omorand oamenii aceia dar nu ma asteptam sa isi dea seama ca ma ocup cu trafic de droguri si omorarea persoanelor din mafie , din cate imi amintesc nu iam zis nimic aseara de genul asta .
- Exact ! Ai ghicit . Cum de stii cu ce ma ocup eu ? intreb nerabdator .
- Mi-am dat seama imediat , am mai umblat cu asemenea persoane . spunea sorband din cafea .
- Inteleg .. . Spun asta si ma indrept spre pat spunandu-i Jessicai ca ma duc sa mai dorm , aceasta dadu din cap in semn de afirmativ .
Doamne ce somn in mie . Si asa maine am o misiune si am nevoie de somn neaparat .

To Be Continued . Scuze ca e scurt :) ma voi revansa eu >:D<
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"

Răspunsuri în acest subiect
RE: There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] - de sickness - 04-01-2011, 08:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Heaven or Hell? yuko_hataki 2 2.916 24-02-2013, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Lain
  A dream become's real(InuYasha) Matt 3 3.631 23-01-2012, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Escape from the dead Zummy 49 23.365 11-08-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Made in Hell Andrei. 13 7.653 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  Escape me nimeni 42 30.519 04-02-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Hell's child MiraA 15 9.326 28-12-2010, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MiraA
  Love or hell...you be the judge of that :.:.:Ratsuky:.:.: 1 2.632 22-06-2010, 03:55 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)