04-01-2011, 01:07 AM
Deci, cum am zis in postul anterior [scuzati dublu post] Amber se intoarce, si uitati vestile bune: [lol park aia era o veste buna XD]
Nu intelegeti, va traduc, dar asa in mare - Amber se intoarce [o veste buna], se pare ca si-a revenit dupa accidentul avut [alta veste buna] si se va reintoarce alaturi de F(x) cu un nou album [ultima veste buna]
Asa ca, oameni buni, bucurati-va ^^ fiindca eu am facut-o xD si o fac
Citat:On December 2nd, Amber was seen attending SHINee’s concert. SM Entertainment officials stated, “Amber has returned to Korea for the year-end. It is true that she visited SHINee’s concert. Her condition has improved a lot after resting in the U.S.â€
They continued, “Amber will continue to rest while preparing for f(x)’s next album. We are currently deciding on the date for their comeback.â€
Her return seems to have put an end to the disbandment rumors surrounding the group since her leave.
Nu intelegeti, va traduc, dar asa in mare - Amber se intoarce [o veste buna], se pare ca si-a revenit dupa accidentul avut [alta veste buna] si se va reintoarce alaturi de F(x) cu un nou album [ultima veste buna]
Asa ca, oameni buni, bucurati-va ^^ fiindca eu am facut-o xD si o fac