03-01-2011, 10:35 PM
Cred ca fiecare ar trebui sa-si spuna parearea,dar prin barfa ei considera ca fac ceva maret,isi arunca ideile si poate chiar minciunile peste tot..Astfel,unii devin creduli la tot ce se aude.Normal ca sunt contra zvonurilor,mai ales a inventiilor si a prefacutilor ce se cred destepti daca vorbesc cu eu stiu cn...
Hmmm...Barfa si zvonurile?deja au devenit un fapt cotidian,sa zic asa,adica urmariti si voi stirile,pana si acolo se spune fel si fel de prostii,cum ca ar veni gaura neagra nu-stiu-cand.Oamenii evident ca intra in panica si se agita de mama focului,dar stai putin!Nu-si pot da seama ca a mai fost un zvon ca asta?! Vezi doamne,vine gaura neagra in 2011,asa a zs si in 2000 si in 2009.Pai vine sau nu?
Uhhh,m-am aprins cam tare. Sa auzim alte pareri
Hmmm...Barfa si zvonurile?deja au devenit un fapt cotidian,sa zic asa,adica urmariti si voi stirile,pana si acolo se spune fel si fel de prostii,cum ca ar veni gaura neagra nu-stiu-cand.Oamenii evident ca intra in panica si se agita de mama focului,dar stai putin!Nu-si pot da seama ca a mai fost un zvon ca asta?! Vezi doamne,vine gaura neagra in 2011,asa a zs si in 2000 si in 2009.Pai vine sau nu?
Uhhh,m-am aprins cam tare. Sa auzim alte pareri