03-01-2011, 06:56 PM
Heheheh....mos craciun,cand eram mai micuta,adica la gradinita unii copilasi spuneau ca nu exista,si eu nu stiam ce sa mai cred.Mereu am incerat sa il prind pe "Mosul" dar nu am reusit.Ma gandeam mereu de Craciun..cum imparte cadourile?oare cum arata in realitate??parintii mei m-a pacaleau mereu..ii scriam scrisori si ei ziceau ca o sa ii dea Mosului scrisoarea.
Odata..tot cand eram micuta,aveam vreo 6-7 ani parintii mei nu au ascuns bine cadoul
eu l-am gasit pe sifonier..era o papusa.Ei mi-au spus ca a trecut mosul pe acasa si il lau lasat lor
\
oricum mi-au spus de mos cam aunci pe la 8-9 ani,sau mai mult...ca nu mai tin minte
Odata..tot cand eram micuta,aveam vreo 6-7 ani parintii mei nu au ascuns bine cadoul

eu l-am gasit pe sifonier..era o papusa.Ei mi-au spus ca a trecut mosul pe acasa si il lau lasat lor

oricum mi-au spus de mos cam aunci pe la 8-9 ani,sau mai mult...ca nu mai tin minte
![[Imagine: chocolatepassion-1.jpg]](http://i806.photobucket.com/albums/yy343/city_girls/Gfx/chocolatepassion-1.jpg)