Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

We will still be friends forever despite difficulties

We will still be friends forver despite difficulties

Capitolul 2.

Sakura:

Imi simt genele grele,nelasandu-ma sa-mi arat ochii cristalini,curatati de acele lacrimi amare.Reusesc,insa cu greu,sa’mi dezlipesc genele’mi mari privind in jur.Ce straniu!Sunt scarbita,atata sange peste tot…este groaznic…groaznic.Imi intorc chipul catre cel care m-a “deranjat”.Dau sa-i zaresc chipul,dar nu pot.Vad totul in ceata,ce oribil!Incep sa’mi dau seama cine este,parul de un rosu inchis,ochii negri ca cel mai intunecat abis.Prin minte imi zboara multe amintiri cu aceea persoana,tind sa spun ca il cunosc.Dar…nu poate fi el…nu..nu el…nu Sasori-kun.Am crezut ca a murit in acel accident de masina oribil din Beijing.Ii simpt bratele pe talia mea luindu-ma pe sus.Ma simt asa de protejata acum.Presimt ca nimic rau nu mi se poate intampla in acest moment.Dar,eu nu contez,Deidara conteaza in acest film al vietii mele.Oh,dragul meu,nimeni nu poate trai fara prieteni,eu de ce as putea trai fara tine?Se pare ca ma duce intr-o ambulanta. Prin ceata lasata de siroaiele de lacrimi care se tavaleau pe obrajii mei il vedeam cum medicii il urcau cu grija pe targa, apoi in ambulanta., soferul calcand pe acceleratie si gonind pe dulevardul Grand Noir.Sirena aceea asurzitoate ma scotea din sarite.Era chear enervanta.Imi intorc privirea catre el,si ii spun printer gafaituri:” Nu poti alege cum vei muri sau cand.Si eu nut e lasa sa mori acum!”Nu poate muri,nu din cauza afurisitului acela de Gaara .Voi face eu ceva ca sa’si revina,nu-l pot lasa asa! Impreuna vom putea muta muntii din loc,dar fara tine,eu nu insemn nimic,Deidara.Dar ce sa fac?Sufletul imi este sfasiat acum ca el este pe cale sa moara,iar mintea nu-mi mai judeca logic.Ma uit prin jur si il zaresc pe roscat.Ma tinea strans de mana ,privind la el.Doi medici se chinuie sa il tina in viata,dar el nu raspunde. Asfaltul rece nici nu se compara cu sangele ce-mi trecea prin vene. Garra era gerul care mi-a inghetat inima.
Ma simt asa de obosita,dar in acelasi timp singura.Nu’mi pot controla corpul,iar ochii mi se inchid incetul cu incetul.Nu pot adormi!Nu acum…dar…

Deidara:

Simt o durere groaznica in pieptu’mi sfartecat cu cruzime de monstrul numit Gaara. Respiratia mi se oprise din cauza greutatii asezate pe pieptul meu,insa nu era o povara,preferam sa o vad aproape de mine. Voceile din jurul meu desi mi se pareau cunoscute nu puteam sa le asociez cu personae.,dar una am recunoscut'o,o voce calda,foarte familiara,vocea sakurei. Ma implora sa'i raspund,dar eu nu aveam puterea necesara…nu imi puteam controla trupul.Imi este foarte greu sa vad ca sufera din pricina mea,chiar ma urasc.Nu mi-am dorit nici o data sa o vad asa,dar acum,sunt intr-un cosmar,cosmarul vietii mele… Vocea Sakurei si a celorlaltor persoane paleau. Vederea mi se incetosa. Nu mai am vlaga-n mine...imi simt sfarsitul aproate..dar nu,nu voi muri acum,nu o voi lasa pe Sakura singura niciodata.
Sakura,chiar daca nu imi voi indeplini scopurile, voi fi acolo sus pentru simplu fapt ca mi-am propus lucruri marete. Un sunet imi astupa urechile. Acel sunet venise de la masina care ma duce sa ma "cazeze" in spital".Si daca mor,vreau ca cineva sa aiba grija de ea,de cea mai buna prietena a mea.Am avut mereu grija san u pateasca nimic,dar daca eu mor,cine va mai avea grija de micuta mea?V-a fi singura,v-a suferi!Mi-as dori san u ma planga daca mor.Sa nu-si incarce sufletul cu o problema minuscule,moartea mea.Eu o voi pazi mereu de sus,si,voi avea mereu grija de ea!Voi fi ingerul ei pazitor,sin u o voi parasi in veci.Voi avea grija sa fie fericita,san u sufere dupa urma mea,dar pana in acel punct,eu ma lupt.Ma lupt cu soarta mea,cu moartea care ma doreste,dare u nu o sa-I raspund.Sunt puternic!Am avut eu probleme si mai mari,sin u o sa te lass a ma iei,ai auzit?Acum chear ca am innebunit…vorbesc singur,dar mai bine asa.Mi-as dori sa imi pot deschide ochii,sa-I pot zari chipul pal ca spuma laptelui.Mi-as dori sa-I sterg lacrimile de pe obraz,s-o i-au in brate sis a-I zic ca totul va fi bine.Dar,din pacate,acum nu pot.Oare v-a plange mult dupa mine?Nu mi-as dori sa se intample acest lucru,mi-as dori sa o vad fericita,cu zambetul pe buze,impacata cu sufletul ei.Copila aceasta a trecut prin multe lucruri care i-au marcat viata,dar a rezistat.A fost puternica,de aceea si eu trebuie sa fiu la fel,sa-I demonstrez ca nu o s-o parasesc in veci!As vrea san e pastram prietenia in veci,san nu se intample nimic cu ea.Imi simt sufletul zbuciumat,strapuns de o durere inimaginabila.Nu este ce va inchipuiti,nu este durerea,ci gandul ca as putea sa o pierd pe veci.

Yup.Yup..cam atat pentru azi.Imi pare rau ca v-am dezamagit si ca am pus eu si acest capitol,dar Vero nu a venit inca acasa.Scuzati-mi lipsa de imaginatie^^.Ja ne!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"

<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

Răspunsuri în acest subiect
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 31-12-2010, 01:54 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de •нąкü• - 02-01-2011, 02:41 AM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 02-01-2011, 07:09 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 04-01-2011, 04:32 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 09-01-2011, 06:20 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 13-01-2011, 10:05 AM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 14-01-2011, 09:45 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 22-01-2011, 09:37 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 23-01-2011, 07:56 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 29-01-2011, 07:09 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 30-01-2011, 08:32 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-02-2011, 11:14 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 06-02-2011, 11:42 AM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 11-02-2011, 11:16 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 20-02-2011, 10:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 29.296 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.595 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 12.000 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.531 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.484 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 21.463 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  You and me forever [+18] Nywa 25 24.818 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.802 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 6.278 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 3.137 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne

Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)