02-01-2011, 01:25 AM
Salut, Lena !
bine ai venit pe anime zup, sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni and all that stuff!
Eu sunt Teh şi-mi pare bine de cunoştinţă şi sunt cam drunk în momentul de faţă aşa că 30% din ce scriu nu prea are logică, probabil, nu sunt 100% conştientă, you can imagine.
Anywaaaaaaaaaay, întrebări?
Let me see...
Animeuri preferate?
CiteÅŸti manga?
Îţi place să dansezi?
Cum e noul an?
Oh, that's all, doar dacă nu vrei să răspunzi la întrebarea pe care o puneam tuturor pe forumuri când aveam eu 14 ani " crezi că extratereştrii vor veni pe planeta noastră şi ne vor fura creierele transformându-ne în nişte fiinţe stupide şi proaste şi fără obiectul gândirii?" sau ceva de genu' hahahahha. Ha.
Anyway, sper să te simţi bine p'aici. I love J. Depp as well * dreams about it*
Hugs and bye, şedere plăcută, see ya 'round!
![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)
Eu sunt Teh şi-mi pare bine de cunoştinţă şi sunt cam drunk în momentul de faţă aşa că 30% din ce scriu nu prea are logică, probabil, nu sunt 100% conştientă, you can imagine.
Anywaaaaaaaaaay, întrebări?
Let me see...
Animeuri preferate?
CiteÅŸti manga?
Îţi place să dansezi?
Cum e noul an?
Oh, that's all, doar dacă nu vrei să răspunzi la întrebarea pe care o puneam tuturor pe forumuri când aveam eu 14 ani " crezi că extratereştrii vor veni pe planeta noastră şi ne vor fura creierele transformându-ne în nişte fiinţe stupide şi proaste şi fără obiectul gândirii?" sau ceva de genu' hahahahha. Ha.
Anyway, sper să te simţi bine p'aici. I love J. Depp as well * dreams about it*
Hugs and bye, şedere plăcută, see ya 'round!