Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de liceu(+18)

#20
deci am adus nextul, e cam neinspirat si sincer chiar mie mi se pare ca e cam sec, l-am facut in graba, dar pentru capitolul urmator am niste idei mai captivante si mai tari, so:
App, acolo cu yokohama poate o sa fie putin ciudata dar m-am saturat de Konoha sau Tokio, astea sunt folosite cam des


Capitolul IV

~Sasuke~

Era ora trei jumatatea noaptea, din pacate somnul meu nu a tinut mai mult de trei, aproximativ patru ore. In mintea mea cuvintele erau rastalmacite total. Ceva imi dadea fiori in tot corpul si nu ma lasa sa am un somn linistit. Ma foiam in tot patul in speranta ca voi reusi sa inchid ochii macar o clipa, dar cum spuneam acel sentiment infiorator nu-mi dadea pace. Raman cateva clipe in stand by dupa care ma ridic buimac din pat, putin ciufulit si privesc din balcon intreaga intindere abisala si intunecata, luminata de o raza a maiestuasei luni care se arata cate putin printre norii innegriti. Inchid ochii pentru un moment, dupa care imi indrept privirea catre oamenii care pareau niste ganganii minuscule, privindu-le de la inaltimea la care eram eu. Privirea-mi este indreptata inapoi catre interiorul camerei ‘’putin dezordonata’’. Nu aveam stare, asa ca ma schimb intr-o pereche de jeansi negri, un tricou negru cu modele gri si pe deasupre un hanorac negru cu dungi albe, totusi era si noapte care prezenta putin frig nu ? Ma incalt cu o pereche de adidasi albi de firma, imi iau telefonul meu Nokia N97 mini dupa care ies in cea mai mare liniste din camera, pentru a nu-l trezi pe ‘’dragul’’ meu fratior si pe parintii mei care se parea, ca saracii erau obositi, nu-i compatimesc, eu avusem o zi si mai si decat ei, in fine…sa revenim in prezent….
Coboram incet scarile alunecoase alcatuite din gresie alba, prin intunericul desavarsit al noptii. Parasesc incet cladirea dupa care ma indrept catre garaj, care era imens, plin ochi de masini, motoare si unelte de-ale tatei. Imi aleg un jaguar xf de un gri metalizat, dupa care decolez din curtea casei, iesind pe sosea, amestecandu-ma printre celelalte automobiluri. Mergeam cu o viteza de 100 km pe ora tragand din cand in cand un ochi si la locurile pe unde treceam.
Nu aveam o destinatie exacta, unde ar fi trebuit sa ajung. O luam ca o naluca disperata pe unde apucam pentru a vedea unde ma duce soarta. Nu-mi dadeam seama unde ma indrept, eram scufundat in noaptea abisala, ochii mi se inchideau, dar oricum nu puteam adormi. Nu as fi avut oricum de ce sa ma odihnesc, maine nu chiuleam doar de la ultima ora, ci de la toate. Nu prea aveam chef sa aud cum sunt raspandite barfele despre mine si nu doar, ci si despre altii, chiar si despre profesorii, uram sa-i barfesc, acum serios lume, daca aveti ceva de barfit si de comentat, tineti-o pentru voi ! Nu cred ca intereseaza pe cineva parerea barfitorilor de la scoala, niciodata nu am barfit, daca am avut ceva de spus am tinut pentru mine, ori am fost onest si am zis in fata.
Vroiam sa ma destind putin asa ca am oprit in fata unui club luxos in care mergeam sa zicem de patru- cinci ori pe saptamana. Intru in club cand sa vezi, o multime de oameni erau prezenti era si firesc, de asemenea ma inconjura o mare de lumini multicolore asemeni curcubeului. Cladirea era mobilata asemeni unui club fitos, cu scaune, fotolii si canapelea de’alea scumpe, baruri cu sucuri si tot felui de bauturi alcolice, chiar si droguri si sa nu uitam de tutun, dar sa nu uitam in ultimul rand de streapteose, dar nu am chef sa intru acum in detalii despre ele, asta ar fi ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac in momentul asta cand ma simteam asa de rau, probabil va intrebati de ce am venit acum in club daca ma simt rau ? nici eu nu stiu, cred ca ar trebui sa ma fi dus intr-un spital dar, neah. Ma indrept catre masa de biliard dar mai intai imi i-au o bere si nu in ultimul rand un pachet de tigari, moarte curata dar… cu-i ii pasa ? se auzea melodia Maddonei, Erotic, duduind, spargandu-ti timpanele chiar. Versurile sunau cam asa daca vreti sa le stiti:
My name is Dita
I'll be your mistress tonight
I'll be your loved one darling
Turn off the light
I'll be your sorceress, your heart's magician
I'm not a witch, I'm a love technician
I'll be a guiding light in your darkest hour
I'm gonna change your life, I'm like a poison flower
Give it up, do as I say
Give it up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...
Erotic, erotic, put your hands all over my body
All over me
We could use the cage
I've got a lot of rope
I'm not full of rage
I'm full of hope
This is not a crime and you're not on trial
Bend over baby, I'm gonna make you smile
Light the candles, 'til they're nice and soft
And when they start to drip, I'm gonna get you off
Give it up, do as I say
Give it up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...
Erotic, erotic, put your hands all over my body
All over me
Give it up, do as I say
Give up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...
I could bring you so much pleasure
Erotic, erotic, put your hands all over my body
Erotic, erotic, put your hands all over my ...
Erotic, erotic, put your hands all over my body
All over me
Only the one that hurts you can make you feel better
Only the one that inflicts pain can take it away
Erotï – ca

Chiar daca nu prea imi placea am inceput sa o fredonez si eu, in timp ce jucam billiard si fumam cate-o tigara pe ici pe colo. Ma distram pe cinste jucand biliard si bowling, dar se pare ca acel fior era constant si nu ma parasise, ceea ce ma facea sa ma simt umpic ciudat. Venisem sa ma destind dar simteam cum ma simt din ce in ce mai rau si asta ma scotea din sarite. Aveam nevoie de ceva care sa ma relaxeze umpic. Ma indrept catre barman si ii zic sa imi dea niste ‘’chestii’’. Zice-ti ca nu sunt nebun ? M-ai cumpar un pachet de tigari dupa care ies din club gandind ca ar trebui sa ma intorc acasa, sau poate nu ? Intru in masina dupa care oftez scurt si pornesc drum intors catre casuta mea, chiar aca nu mai aveam nici un somn.
De indata cum ajung, parchez masina in garaj dupa care incerc sa ma duc nevazut in camera mea dard in pacate asta nu se va intampla.
-Sasuke Uchiha, unde mama mea ai fost ? intreba tata furios si oarecum ingrijrat.
Oftez calm, nedandu-i vreun raspuns, urcand scarile catre camera mea de toate zilele. Nu aveam chef de taclale si de morala din partea parintilor acum.
-Raspunde-mi in momentul asta! tipa el evident deranjat de tupeul meu. Se simtea in aer mirosul de tutun pe care l-am adus in urma mea, dar nici ca-mi pasa. Sa tipe cat are chef, pana a ragusi, tot n-o sa primeasca vreun raspuns. Imediat ce ajung in camera mea, incui usa, imi dau jos hanoracul si ma trantesc in pat. Cum v-am spus nu imi mai era somn, asa ca dau drumul la Tv in speranta ca voi gasi ceva captivant de vazut. Opresc pe ProNews din intamplare si vad o parte din stire :
,,Doamnelor si domnilor, am revenit la cazult despre traficantii de droguri, se pare ca drogurile au fost raspandite si in Yokohama....maine politia oraseneasca va cauta traficantii, ce-i care vor fi gasiti vor primi ca pedeapsa mai mult de cinsprezece ani de inchisoare, dar nu vor fi pedepsiti doar ei, ci si cumparatorii….’’
Blah blah, totusi o mare coincidenta, aici, in Yokohama locuiam eu acum, in prezent, oricum n’ar fi nici o sansa sa dea de mine, cel putin asa cred, sau nu ?



~Sakura~

Nu ajunge ca m-a violat ? acum ma tine si captiva in cocina asta plina de paianjeni, pe deasupra si sobolani. De ce mi se intampla tocmai mie ?
Acum ar trebui sa profit de ocazie si sa scap, dar cum ? animalele m’au legat si din cate vad aici nu e nimic care m’ar ajuta sa scap. Acum nu mi-as dori nimic altceva decat sa evadez din inchisoarea asta, gandul ca oricand s’ar putea intoarce neispravitii aia ma infricoseaza si imi da un sentiment de groaza.
Involuntar, imi dau frau liber lacrimilor, iar in cateva momente ele se scurg pe fata mea ca o ploaie amara. Abia asteptam sa se termine chinul asta daca s’ar termina odata.
Suspin usor dupa care imi arunc privirea in locul unde ma aflam. Nu ma obisnuisem cu idea ca voi ramane in acest loc mizerabil asa ca tot cautam ceva care m’ar fi ajutat sa scap din stransoarea funiilor cu care ma legasera. In zadar, nu era nimic util. Lacrimile cristaline imi invadau fata palida. De ce naiba nu mi’au dat drumul ? Aveau de gand sa ma omoare, sa mai abuzeze de mine inca odata ? mii de intrebari imi circulau amestecate prin minte, pana cand aud incrozita cum, circa trei oameni se indreptau aici.
Imi fac curaj si le privesc cu scarba fetele, acel monstru avea sa ma mai chinuie mult ?
-Pregatestete pentru runda a doua! spuse el schitand un ranjet idiot. Nu avea scrupule ? Cica ‘’a doua runda’’, mai degraba muream decat sa ma l’as violata incaodata de acest animal. Privesc cu groaza si cu tristete cum se apropie de mine. Nu puteam sa tac din gura, poate ar fi existat speranta sa ma auda cineva asa ca incep a tipa cat pot de tare. Spre norocul meu trecea cineva pe acolo dar…se pare ca si asta a fost in zadar, chiar nu credeam ca idiotul asta poate sa aiba si un…pistol ? Privesc oribilizata cum il impusca pe sarmanul om, lasandu-l fara flaga. Pe langa ca ma simteam murdara si aveam o durere cumplita de cap, ma simteam si vinovata din cauza la ceea ce se intamplase cu biata fiinta ? din cauza mea s-a mai pierdut o viata, de ce Doamne ? de ce sunt atat de prostuta si de naiva ?
-Cum spuneam, pregatestete de a doua runda! spuse el indreptandu-se catre mine.
Tremuram, eram complet infricosata si socata, pe deasupra nu puteam sa fac chiar nimic. Lacrimile imi brazdeaza fata fara sa se mai opreasca. Ma simteam umilita, imi era scarba de atingerile lui jegoase, de ce eu ? Continua sa se apropie de mine cu acel ranjet tampit. Incepe ''a doua runda'' prin a ma saruta brutal si violent, desi asta nu s’ar putea numi sarut ci mai degraba tortura. Isi strecoara limba in micul meu aparat de vorbire, explorand fiecare coltisor. Ma brinde brutal de sani, muscandu-ma de gat si lasandu-mi o urma urata. Ce-am facut sa merit asta ? ma jur ca dupa ce voi scapa din infernul asta o sa ma razbun in cel mai urat mod si o sa-i fac viata un chin ! sa tineti minte asta ! ce naiba...ma musca rau de sfarcuri penetrandu-ma adanc cu doua degete. Scancesc de durere varsand lacrimi amare. Nu puteam sa cred in ce situatie ajunsesem.
-Ahh! gem eu de durere.Oprestete odata munstrule!
El rade nepasandu-i ce am zis eu gustandu-mi din lichidul de la mica mea comoara, deasemenea explorand amanuntit fiecare locsor. Imi era jena, simteam cum eram umilita, as fi dat orice ca sa scap din acest chin, orice! Deodata imi dau drumul la vorbe si spun involuntar, fara a constiientiza:
-Sasuke ajuta-ma !
-Sasuke ? si acum ti-e gandul la el mironosita imputita ? ok, las’ ca te rezolv eu tarfo ! spuse el, danduse de pe mine, deranjat de ce am spus eu sau mai bine spus ce am tipat eu. Inchid pentru cateva clipe ochii, dar ii deschid repede dupa ce sesizez ca idiotul a inceput sa dea in mine, nu-mi venea sa cred, nu numai ca abuzase de corpul meu, dar acum si-a scos si cureaua sa ma loveasca. Off, acum mai bine as intra in pamant decat sa mai support toate astea, da, as prefera sa mor !
Plangeam necontenit, tineam ochii inchisi si scanceam cand el imi atingea corpul fragil cu forta lui dementa...



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 27-12-2010, 01:33 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Vero - 27-12-2010, 01:52 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Jun - 27-12-2010, 02:51 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-12-2010, 06:18 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Miranda. - 27-12-2010, 07:27 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Sayonara - 28-12-2010, 01:57 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Vero - 28-12-2010, 04:09 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Miranda. - 28-12-2010, 07:51 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de La Minor. - 28-12-2010, 08:16 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Daria - 28-12-2010, 10:20 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Cookiesor - 29-12-2010, 04:34 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 29-12-2010, 06:39 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Vero - 29-12-2010, 09:09 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Assyria - 30-12-2010, 04:07 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 30-12-2010, 12:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 30-12-2010, 01:18 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de _Andreea_ - 30-12-2010, 04:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 30-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 01-01-2011, 06:37 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 01-01-2011, 08:51 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 03-01-2011, 09:11 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 03-01-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 04-01-2011, 12:10 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Corina. - 04-01-2011, 02:29 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 06-01-2011, 09:25 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 06-01-2011, 10:57 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 06-01-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 08-01-2011, 06:25 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 09-01-2011, 03:05 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 09-01-2011, 06:28 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 09-01-2011, 06:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 10-01-2011, 12:53 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 10-01-2011, 09:49 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Stella - 10-01-2011, 06:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 11-01-2011, 11:35 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 13-01-2011, 12:12 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 13-01-2011, 07:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Bonnie - 13-01-2011, 07:23 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Yun. - 13-01-2011, 09:54 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Cookiesor - 13-01-2011, 11:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 14-01-2011, 04:39 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de ~~cold_tears~~ - 15-01-2011, 08:14 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 15-01-2011, 08:24 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 16-01-2011, 02:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 15-01-2011, 08:49 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 15-01-2011, 11:16 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Yun. - 16-01-2011, 01:14 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de MimiÅŸor - 16-01-2011, 02:03 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 16-01-2011, 01:00 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 16-01-2011, 09:21 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 16-01-2011, 10:36 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Zuzy Is Angell - 17-01-2011, 12:01 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 19-01-2011, 12:05 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 19-01-2011, 12:56 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 23-01-2011, 04:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 28-01-2011, 10:13 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sho-Yo - 31-01-2011, 05:26 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 31-01-2011, 05:34 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 31-01-2011, 06:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 04-02-2011, 01:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 19-02-2011, 11:54 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 25-02-2011, 11:29 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sho-Yo - 26-02-2011, 04:23 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 08-03-2011, 02:52 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de DozzaDeColla - 12-03-2011, 10:56 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Rose ^^ - 24-03-2011, 10:48 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de butterfly_ony - 29-03-2011, 06:59 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 05-04-2011, 08:50 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Rose ^^ - 05-04-2011, 10:01 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 05-04-2011, 10:19 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de butterfly_ony - 05-04-2011, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.862 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.473 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.166 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.716 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.304 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Anii de liceu (sasusaku) Aniella 10 9.147 18-04-2011, 12:33 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.838 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.828 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.768 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 22.136 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)