Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale

Aşa, am venit şi eu aici. Eu mai întâi voi comenta absolut toate pozele, apoi voi alege 3 dintre ele.

1 . Bradul Magic. - Poza asta nu are pic de stil. Nu este focusată bine, plus că ideea pozei lasă mult de dorit. Două globuri şi puţină beteală. Nu îmi inspiră nimic. Dacă poza ar fi fost făcută de undeva de jos, ar fi fost mai drăguţă. Cu ce aparat a fost făcută poza ? Calitatea este la pământ.

2 . Cărare spre cabană. - Sincere felicitări. Este una dintre singurele poze superbe de pe aici. Această imagine m`a surprins extrem de plăcut. Locul în care a fost făcută poza îţi permitea o imagine clară şi bună. Dar e ceva cu culorile. Te`ai jucat la contrast sau la ceva ? Sau aşa era lumina ? Oricum, felicitări.

3 . Dear December. - Hmmm . . . Măi, e frumoasă poza, dar ceva îi lipseşte. Probabil ai un aparat bun, dar e o poză cam încărcată, asta din cauză că poza este făcută de aproape, deşi nu îţi pot reproşa nimic la focus. Îmi place, dar nu aşa mult.

4 . First snow. - Îmi place ideea, dar nu şi poza. Mă dor ochii de la ea, really. Calitatea nu este grozavă, dar putem spune că merge. Ce m`a deranjat a fost că ai focusat doar partea din faţă şi se vede cam aiurea. Nu că nu ar fi drăguţ, dar . . . na.

5 . Freedom. - E prea simplă şi prost centrată. Nu prea respectă tema, adică în afară de zăpadă nu prea e altceva. Deşi căţeluşii sunt absolut superbi. : x

6 . Green and White... Always Fresh, Never Outdated. - Cam simplă, don`t you think ? Ideea părea bună la început, dar peisajul este prea gol. Cred că tu doar te`ai dus să fotografiezi crenguţa aceea, nu te`ai gândit că ai putea face o poză mai bună ( şi mai bine focusată ).

7 . Greutate. - T.T Este prea întunecată, plus că este mică ( făcută cu telefonul clar ). Este o poză înceţoşată, focusată cam fără inspiraţie. Nu îmi place absolut deloc. Data viitoare încearcă să nu te axezi pe o singură chestie.

8 . It used to be . . . - Just one word : sublim ! Din punct de vedere al calităţii, are câteva lipsuri ( probabil din cauză că ningea, nu ? ). Dar ideea este incredibilă, poza chiar se potriveşte cu titlul şi chiar îmi place. Focusată bine, idee bună, nu am ce comenta. Cea mai bună poză de până acum. Felicitări !

9 . Labirint - Foarte frumos. Chiar e destul de interesantă şi calitatea e ok. Nu am ce să zic de rău, este focusată ok şi ideea chiar e super genială.

10 . Lacrimă agăţată în brad. - Aceleaşi comentarii ca la prima poză, nu are rost să mă repet. Aici în plus este faptul că poza e foarte întunecată.

11 şi 12 . Lumina speranţei. şi Munţi iernii. - Aceste două poze sunt destul de asemănătoare, sunt drăguţe dar prea comune, astfel de poze vezi oriunde. Îmi plac, dar nu acest gen de poze mă aşteptam să văd.
13 . Valea Prahovei - Frumos. Dacă nu ar fi fost oamenii aceia în poză, ar fi fost perfectă. Soarele se vede foarte frumos şi zăpada arată super bine. : ]] Centrată binişor şi cu o idee frumoasă. Deşi dimensiunea nu este prea bună ( e îngustă şi lungă ) poza chiar are ceva aşa mai speşăl, nu ştiu cum să zic.

Aşa, după enşpe mii de minute pierdute, am făcut un clasament :

Locul I : 8 . It used to be . . .
Locul II : 2 . Cărare spre cabană.
Locul III : 9 . Labirint şi 13 . Valea Prahovei ; îmi cer scuze dar nu mă pot hotărî între aceste două poze. Ambele m`au impresionat, deşi sunt aşa diferite.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Photo of the month ~ Ediţia I ~ Votarea. - de *ILY Yaoi Maniac* - 01-01-2011, 01:12 PM
RE: Photo of the month ~ Ediţia I ~ Votarea . - de Nya. - 01-01-2011, 04:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Martie - Vot + Rezultate Ang. 6 4.643 03-04-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM Decembrie - Vot. + Rezultate. Ang. 7 4.641 26-12-2011, 12:10 PM
  POTM august - Vot + Rezultate! AlerimxD 9 5.525 31-08-2011, 08:19 PM
  POTM iulie ~ Vot + Rezultate. AlerimxD 9 5.852 31-07-2011, 07:41 PM
Ultimul răspuns: Rain
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 11.767 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 3.879 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 9.035 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea Nya. 9 6.089 12-02-2011, 08:17 PM
Ultimul răspuns: Mhiet'e
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 12.910 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)