31-12-2010, 06:25 PM
Hey buna! Se pare ca in sfarsit ajung sati las un coment.Am tot urmarit de ceva vreme ficul tau si ajung si eu sami spun parerea. In primul rand imi place povestea , este destul de reusita si originala, titlul este potrivit perfect povestii. Pe langa ca este interesant ai reusit sa ma surprinzi la fiecare capitol cu cate ceva, insa trebuie si modul cum o scrii sa o faca si mai buna. Iti spun din punctul meu de vedere sa mai insisti pe descriere.
La tine este cam absenta,mai insista pe sentimente, pentru ca e o poveste buna iar descrierea ar dramatizao , ar piparao, deci ar face mult mai ''vie''. In unele capitole de ale tale actiunea este fugarita rau de gaste , acum insa de vreo doua capitole ai reusit sa inlaturi asta, sa tii actiunea sub control. Te felicit!
Si dialogul nu mai comentez de el caci vad ca te pricep destul de bine la el. Pui replicile care trebuie si cele mai bune, e bine plasat si nu e sec. Si estetica, e buna. :]
Cam atat! Astept nextul si ma tii ca pe ghimbi..Succes .
Denissu was here! ^_^
La tine este cam absenta,mai insista pe sentimente, pentru ca e o poveste buna iar descrierea ar dramatizao , ar piparao, deci ar face mult mai ''vie''. In unele capitole de ale tale actiunea este fugarita rau de gaste , acum insa de vreo doua capitole ai reusit sa inlaturi asta, sa tii actiunea sub control. Te felicit!
Si dialogul nu mai comentez de el caci vad ca te pricep destul de bine la el. Pui replicile care trebuie si cele mai bune, e bine plasat si nu e sec. Si estetica, e buna. :]
Cam atat! Astept nextul si ma tii ca pe ghimbi..Succes .
Denissu was here! ^_^
...............