Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari

Pai eu am urmarit multe filme horror si thrilere.Da,le ador..4 Ma uitam la '' BOO'',a fost un film grozav,intr-adevar,cu toate ca nu ma sperii eu asa usor...Nu cred ca e vb de coincidenta in cazul meu39 Ma uitam linistita la film,nush cat era ceasul,parca 11 si cv si primesc dintr-o data un apel,ca telefonul nu dispare de langa mn21 Frateeee,chiar era nevoie sa sune in acel moment?!L-am blestemat de sute de ori pe ala' care sunase.Raspund la telefon si nimic:''Ce dracu'?!'' atunci,chiar m-am speriat,adica va dati seama cum e sa fi intrerupt in mijlocul unui film horror!m-AM cam speriat,avand in vedere faptul ca eu chiar eram atenta acolo..si tipu' de la telefon statea si ca mutu'.21 nici acum nu am aflat cn era respectivul..39

Răspunsuri în acest subiect
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de Lectina96 - 12-03-2011, 08:11 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de street king - 01-06-2010, 11:21 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de Addeh - 31-12-2010, 04:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Horror Stories Robb'™ 4 4.572 17-07-2011, 08:43 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.595 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)