31-12-2010, 02:02 PM
La inceput am crezut ca e un idiot , asa ca anime-ul nu m-a atras.Dar cand a devenit un ninja student totul s-a schiimbat.Era parca mai haios cand facea o gramada de boacane.Imi placea cand se certa copilareste cu Sasuke.Anime-ul a fost destul de distractiv o vreme pana ce Sasuke a decis sa se duca la Orochimaru.He is such an idiot...Apoi el a inceput sa se lupte cu el in Valea Sfarsitului si dintr-o data seria a devenit dramatica.Iar apoi Naruto a facut un juramant ca-si va readuce prietenul in sat.Si el a devenit mai puternic si mai puternic...Dar sincera sa fiu , anime-ul devenea plictisitor fara Sasuke.De aceea am inceput sa urmaresc Shippuden si am ramas socata de felul in care s-a schiimbat Naruto.Dar totusi , el a ramas la fel de haios.Cand a inceput sa s einfrunte membriilor Akatsuki el avea mai dezvoltat Rasengan-ul , iar in lupta cu Kakuzu , el avea deja un Rasengan mult mai special.
Pe scurt ... am crezut ca este un idiot , dar mi-am schiimbat repede parerea mai ales in Shippuden.
Pe scurt ... am crezut ca este un idiot , dar mi-am schiimbat repede parerea mai ales in Shippuden.
![[Imagine: ItachiSig.jpg]](http://i645.photobucket.com/albums/uu178/Max1mus91939/ItachiSig.jpg)