Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Everything is an illusion

>Salluty<

Acest cap nu e prea lung dar in fine:P

Cap4. Vis sau realitate?
-Hei maniaco....
Deschid ochii...Soarele bland statea pe cerul senin. Multe pasarele zburau ca si cum erau niste copilasi care jucau prinsa. Copaci statea mandri cu crengile rasfirate. Ma uit la mine si imi dau sama ca sunt inbracata intr-o rochie alba ca zapada. O pasare verde se aseza pe umarul meu.
-Ce cauti aici? imi vorbi pasarea. Avea un glas dulce dar imi era foarte teama. Cum era posibil? O pasare sa vorbeasca? Am simtit ca in spatele meu se afla ceva. Imi intorc capul vazand ca de spatele meu erau prinse doua aripi albe. Erau foarte mari. Ma uitam speriata la ele. Dintr-o data cad pe jos ghemuita si stateam speriata. In fata mea aparu un baiat tot cu aripi ca mine. Parul lui roscat ca focul iadului ii acoperea jumatate din ochii lui negri intunecati. Se apropie incet de mine apucandu-ma de mana ridicandu-ma sus. Ma uitam speriata la el si cu greu am putut rosti:
-Unde sunt?
-Esti in Rai! spuse baiatul.
-Dar am murit?? intreb eu speriata.
- Esti in coma permanenta si nu iti vei mai reveni, spuse acel baiat dupa care isi lua zborul si disparand. Cad in genunchi...Imi las capul in jos si imi adun toate fortele strigand un singur cuvant:
-Nu!!!!!
Ma trezesc dintr-o data. Ma uit in jurul meu si vad ca sunt in camera Sakurei. Capul simt ca imi explodeaza. Caut ceva dar nu stiu ce. Ma gandesc la acel vis ciudat si la acel inger si nu pot sa imi amintesc ce se intamplase in aceea seara. Ma dau jos din pat pasind pe podeaua care scartaia. Cobor scarile pana in livingul care mirosea a bautura. Ma indrept spre chiuveta de unde iau un pahar si imi torn putina apa. Cu paharul ma duc in bae unde ma uit la fata mea obosita. Dintr-o data in oglinda se vazu chipul acelui baiat din vis. Inima mi se opri brusc. Scap paharul pe faianta spargandu-se paharul in bucatele. Ies din baie in fuga luand de pe masa din living cheile masini care ii apartinea Sakurei. Ies repede din casa uitandu-ma in spate sa vad daca baiatul ma urmareste. Era in spatele meu! Intru repede in masina si dau direct viteza 5. Masina mergea foarte repede. Oftez usor sperand ca am scapat. Imi intorc privirea in spate vazandui chipul vesel:
-Dece fugi?
-Lasa-ma in pace!! strig eu speriata.
-Nu ai cum scapa, imi spune dupa care incepu sa rada.
-Idiotule!!
- O sa mori!! striga el.
Apas cu piciorul pe acceleratie ,iar masina ia viteza mai mare. Afara ningea foarte tare abea puteam vedea. Frigul ma cuprinse. Abia mai puteam sa-mi simt corpul. Degetele de la maini nu le mai puteam misca.Am intrat in panica complect.
Baiatul se apropie de urechea mea spunadu-mi cu caldura:
-Iti este frica?
-Tu ce esti pana la urma? Inger sau drac?
-Nu trebe sa-ti fie frica! spuse el catre mine. Eu ziceam ceva ,iar el spunea cu totul altceva.
Frigul domnea tot mai tare ,iar ninsoarea venea cu putere. Totusi... unde mergeam pana la urma? nu puteam sa conduc pana la nesfarsit. Daca continuam inghetam de vie. Roscatul se uita la mine cat de speriata sunt si incepu sa rada cu putere.
-O sa mori! O sa mori! incepu sa zica.
Acel sunet ma enerva la culme asa ca m-am inbarbatat strigandu-i:
-Taci odata!!
Dintr-o data fata lui zambareata se transforma in una cu multa ura. Se enerva pentru ca am urlat la el. Isi puse ghearele peste ale mele pagandu-si unghile in pielea mea inghetata.
- Ti-ai gasit sfarsitul!! striga el la mine cu o voce groasa care ma baga in coma. Unghile lui imi strapunse carnea. Durerea imi strapunse sufletul. Intorc volanul spre dreapta si masina ....
Zuppy11
♥ Sentimente uitate.!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? 22 2.♥
[/size]

Răspunsuri în acest subiect
Everything is an illusion - de Pitziii - 23-12-2010, 12:05 PM
RE: Everything is an illusion - de MaDeLyNe - 23-12-2010, 01:18 PM
RE: Everything is an illusion - de Cookiesor - 23-12-2010, 01:46 PM
RE: Everything is an illusion - de Vero - 23-12-2010, 03:22 PM
RE: Everything is an illusion - de Pitziii - 23-12-2010, 09:54 PM
RE: Everything is an illusion - de Nywa - 23-12-2010, 11:25 PM
RE: Everything is an illusion - de Vero - 23-12-2010, 10:33 PM
RE: Everything is an illusion - de Pitziii - 27-12-2010, 11:31 PM
RE: Everything is an illusion - de Vero - 28-12-2010, 01:48 AM
RE: Everything is an illusion - de Pitziii - 31-12-2010, 12:40 AM