30-12-2010, 08:05 PM
Hello, îţi spun de acum că n-am citit comentariile de deasupra şi e foarte posibil să repet ce s-a mai spus deja.
1. Culorile mă atrag, dar ai putea îmbunătăţi anumite lucruri. Scrisul e cam greu de citit (font ciudat) şi e înclinat, e mov =] Borderul e puţin deranjator, mare vreau să spun, iar semnătura ta abia se vede =]]
2. Asta şi următoarele nu au border. Nu spun că trebuie, era doar o observaţie. Scrisul e la fel, greu de citit.
3. Idem 2, doar că mă ameţeşte verdele ăla aşa aprins =]
4. Frumos, ]mi plac culorile şi e destul de simplu. Aici se înţelege scrisul.
5. Nu înţelegce e chestia aia din dreapta jos şi zăpada are o culoare bizară.
Cam asta a fost. În general este bine pentru Photoscape-ul care nu are prea multe efecte. Dacă îţi place şi vrei să faci ceva mai atrăgător, mai profesionist vei încerca şi Photoshop-ul, dar te avertizez că e mult mai greu decât ce foloseşti tu acum.
Anyway, love, succes şi multă inspiraţie
Xoxo, AlerimxD.
1. Culorile mă atrag, dar ai putea îmbunătăţi anumite lucruri. Scrisul e cam greu de citit (font ciudat) şi e înclinat, e mov =] Borderul e puţin deranjator, mare vreau să spun, iar semnătura ta abia se vede =]]
2. Asta şi următoarele nu au border. Nu spun că trebuie, era doar o observaţie. Scrisul e la fel, greu de citit.
3. Idem 2, doar că mă ameţeşte verdele ăla aşa aprins =]
4. Frumos, ]mi plac culorile şi e destul de simplu. Aici se înţelege scrisul.
5. Nu înţelegce e chestia aia din dreapta jos şi zăpada are o culoare bizară.
Cam asta a fost. În general este bine pentru Photoscape-ul care nu are prea multe efecte. Dacă îţi place şi vrei să faci ceva mai atrăgător, mai profesionist vei încerca şi Photoshop-ul, dar te avertizez că e mult mai greu decât ce foloseşti tu acum.
Anyway, love, succes şi multă inspiraţie
Xoxo, AlerimxD.