30-12-2010, 01:51 PM
Mda.. se pare ca am scris degeaba... incercati totusi sa scrieti trei randuri complete. Trei randuri incomplete nu sunt trei randuri! Cum poti sa- mi spui ca am progresat destul de mult? ( adica se poate sa nu fi progresat, si nici nu vad vreun progres) Incercati atunci cand comentati sa va ganditi putin la ceea ce spuneti. Andreea ... acum uita- te si tu la comment- ul tau si spune- mi cum ti se pare: Intru- un rand ai spus ce te interesa. Daca cuiva ii place un fic, eu zic ca il comenteaza in minim trei randuri. Nu stiu daca tie iti place sau nu... in fine. Nu esti obligata sa- ti placa.
Si ceilalti, daca o sa mai comentati, cititi ce am scris si nu comentati de umplutura, asa mai bine nu mai dati comm.
Ehh.. sa vad eu acum ce comuri mai primesc... =)) , daca mai primesc :))
Si Andreea ... nu am nimic cu tine... stii, adica suntem prietene... intr- un fel, sau cel putin eu asa cred. Te rog nu te supara :(
Ehh.. acm ce sa zic.. ai modificat =)) :))
Si ceilalti, daca o sa mai comentati, cititi ce am scris si nu comentati de umplutura, asa mai bine nu mai dati comm.
Ehh.. sa vad eu acum ce comuri mai primesc... =)) , daca mai primesc :))
Si Andreea ... nu am nimic cu tine... stii, adica suntem prietene... intr- un fel, sau cel putin eu asa cred. Te rog nu te supara :(
Ehh.. acm ce sa zic.. ai modificat =)) :))
Mi-e foameee!!!