30-12-2010, 12:44 PM
Hey!!! What´s up´!!Super capitolul asta:D nici nu am cuvinte. Ai progresat destul de mult:DMa intreb cum o sa reactioneze Sasuke:-? ... Suspansul asta:-"Imi place foarte mult cum descri sentimentele personajelor mai ales pa ale Sakurei. Ma intreb cum o sa inasca daca nici macar nu are prin preajma un doctor( baream sa vina un cinpanzeu imbracat in doctor=))=)) )
Finalul capitolului mi-a placut mult cand a aflat Sasuke ca este insarcinata si cand a pus mana pe burta ei si copilul a inceput sa miste. Esti un geniu cu litere mari:D
Greseli sincera sa fiu nu am vazut, ca eram prea captata in poveste, actiunea nu este grabita si dialogul nu este sec
Sunt nerabdatoare sa citesc next-ul. Gambate:*
Finalul capitolului mi-a placut mult cand a aflat Sasuke ca este insarcinata si cand a pus mana pe burta ei si copilul a inceput sa miste. Esti un geniu cu litere mari:D
Greseli sincera sa fiu nu am vazut, ca eram prea captata in poveste, actiunea nu este grabita si dialogul nu este sec
Sunt nerabdatoare sa citesc next-ul. Gambate:*
![[Imagine: nunu.jpg]](http://i946.photobucket.com/albums/ad302/your_black_butterfly/nunu.jpg)
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.