30-12-2010, 03:37 AM
Sincera sa fiu ... ESTI FFFFF TALENTATA !!! Eu sunt la Colegiul National de Arta O. Bancila din Iasi [ fff lung numele da stiu ... bla , bla , bla ] insa sunt incepatoare , adic bobocel ... insa am mers la expoziitiilor celor dintra 12-a , a 11- a si sincera sa fiu pot foarte bine sa compar creatiile tale cu ale lor ;] ... chiar esti talentata !
Acum tare mult as vrea sa stiu daca le faci intentionat , adica pentru fiecare element chiar te-ai gandit la ceva insemnat , nu le-ai facut doar pentru ca dau bine , deoarece una e sa faci un desen abstract care sa arate bine ca asa vrei tu , dar alta e sa faci unul cu elemente pe care le-ai pus in cadru compozitiei si in anumite pozitii si locuri pentru a reda un sentiment , sau o stare, orice. Adica le potzi descrie tu pe fiecare imparte , si fiecare are un rol in compozitie , si faptul ca arata si bine impreuna sa fie un plus ... asta e talentul ;] ...
Astept sa-mi raspunzi + alte creatzii ! Succes ...
Acum tare mult as vrea sa stiu daca le faci intentionat , adica pentru fiecare element chiar te-ai gandit la ceva insemnat , nu le-ai facut doar pentru ca dau bine , deoarece una e sa faci un desen abstract care sa arate bine ca asa vrei tu , dar alta e sa faci unul cu elemente pe care le-ai pus in cadru compozitiei si in anumite pozitii si locuri pentru a reda un sentiment , sau o stare, orice. Adica le potzi descrie tu pe fiecare imparte , si fiecare are un rol in compozitie , si faptul ca arata si bine impreuna sa fie un plus ... asta e talentul ;] ...
Astept sa-mi raspunzi + alte creatzii ! Succes ...
Când eram mai mică , ai mei s-au mutat de vreo zece ori. Doar că eu am reuşit să-i găsesc de fiecare dată.
![[Imagine: 1-4542430-3498-t.jpg]](http://fsb.zedge.net/content/3/4/9/8/1-4542430-3498-t.jpg)