29-12-2010, 03:21 PM
1.Nu am nimic impotriva acestui subiect:emo.Dar totusi,nu credeti ca e prea de tot?sa te tai cu lama sau eu mai stiu ce doar pt ca ai pierdut pe cnv drag sau pentru a fi la moda?Viata merge mai departe in primul caz,nu ai ce sa faci,daca te tai cu lama sau te droghezi etc nu inseamna ca asta iti aduce inapoi persoana pierduta,stiu cum e dar nu sunt tampita sa incerc asa cv...; in al doilea caz,e o prostie cu moda si succesul.bn,acum fiecare isi spune parerea.
2.bun,intrebarea a doua-a... da,normal ca unii cred ca sunt emo doar ca ascult muzica rock/punk/metal etc..dar nu i-au in serios parerile celorlalti,cred ce vreau,ce consider ca e bn pt mn.Inca mi se intampla asa cv la scoala,la mn sunt doar manelisti deci e cam greu..
Oricum,vreau sa aud ce credeti voi!
2.bun,intrebarea a doua-a... da,normal ca unii cred ca sunt emo doar ca ascult muzica rock/punk/metal etc..dar nu i-au in serios parerile celorlalti,cred ce vreau,ce consider ca e bn pt mn.Inca mi se intampla asa cv la scoala,la mn sunt doar manelisti deci e cam greu..
Oricum,vreau sa aud ce credeti voi!