29-12-2010, 02:54 PM
within temptation-our farewell
de ce o ascult? pt ca refrenul, cand Sharon spune "sweet darling you worry too much" si are voce de soprana, e foarte dragut si iti da fiori pe sira spinarii, mai ales daca o asculti cu volumul dat la maxim, iar versurile sunt foarte potrivite cu starea mea de spirit de la ora asta. WT ramane, pt tot restul vietii, prima trupa de metal gothic/simfonic de care m-am indragostit...oh, those lost damn good days of the 6th grade *deep sigh*
de ce o ascult? pt ca refrenul, cand Sharon spune "sweet darling you worry too much" si are voce de soprana, e foarte dragut si iti da fiori pe sira spinarii, mai ales daca o asculti cu volumul dat la maxim, iar versurile sunt foarte potrivite cu starea mea de spirit de la ora asta. WT ramane, pt tot restul vietii, prima trupa de metal gothic/simfonic de care m-am indragostit...oh, those lost damn good days of the 6th grade *deep sigh*
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."