28-12-2010, 08:51 PM
Ti se pare deja - vu, scumpo, pentru ca s-a mai pus itrebarea odata, dar, oricum, welcome si o sa trec la cateva intrebari sa nu par necioplita din prima.
- Cel mai mare vis al tau ?
- Ciocolata sau vanilia ?
- Ce ti - ai dorit cel mai mult dar n - ai putut sa primesti ?
- Care - i scriitorul tau preferat ?
- Ce carti ai citit ?
- Care a fost cea care te - a impresioat / ti - a placut cel mai mult ?
- Trupe preferate ?
- Cine te inspira in viata ?
- Ai vrun model pe care - l urmezi ?
- Dupa ce mooto te chidezi in viata ?
- Ce inseama sa iubesti din puctul tau de vedere ?
- Ce filme ai vizionat si au fost pe gustul tau / ti - au placut ?
- Ce crezi despre apocalipsa ? Manele ? Tigani ? Cocalari ? Emo ? Pitipoance ? Curve ? Cei care au realatii cu persoane de acelasi sex sau le plac persoanele de acelasi sex ?
- Canti la ceva ? Daca da, atunci la ce ? Ai vrea sa canti la ceva ?
- Ai auzit de An Cafe (partea cu J - rock m - a indemnat sa imi pierd timpul cu acest comment :]) ?
Si ar mai fi cateva intrebari pentru ca, desigur si logic, eu nu m - as fi oprit tocmai la atat de putine intrebari, dar sa spunem ca ichei runda intrebarilor (prima runda) cu acea intrebare pe care altii au uitat sau n - au vrut sa ti - o puna: Draga, ai trecut pe la regulament ?
Bun venit si sa ai o sedere placuta. Ai grija sa nu ivesti certuri si la warn (pe care eu - l am 60%). Multi ani inainte si se pare ca a venit mezina printre noi.
- Cel mai mare vis al tau ?
- Ciocolata sau vanilia ?
- Ce ti - ai dorit cel mai mult dar n - ai putut sa primesti ?
- Care - i scriitorul tau preferat ?
- Ce carti ai citit ?
- Care a fost cea care te - a impresioat / ti - a placut cel mai mult ?
- Trupe preferate ?
- Cine te inspira in viata ?
- Ai vrun model pe care - l urmezi ?
- Dupa ce mooto te chidezi in viata ?
- Ce inseama sa iubesti din puctul tau de vedere ?
- Ce filme ai vizionat si au fost pe gustul tau / ti - au placut ?
- Ce crezi despre apocalipsa ? Manele ? Tigani ? Cocalari ? Emo ? Pitipoance ? Curve ? Cei care au realatii cu persoane de acelasi sex sau le plac persoanele de acelasi sex ?
- Canti la ceva ? Daca da, atunci la ce ? Ai vrea sa canti la ceva ?
- Ai auzit de An Cafe (partea cu J - rock m - a indemnat sa imi pierd timpul cu acest comment :]) ?
Si ar mai fi cateva intrebari pentru ca, desigur si logic, eu nu m - as fi oprit tocmai la atat de putine intrebari, dar sa spunem ca ichei runda intrebarilor (prima runda) cu acea intrebare pe care altii au uitat sau n - au vrut sa ti - o puna: Draga, ai trecut pe la regulament ?
Bun venit si sa ai o sedere placuta. Ai grija sa nu ivesti certuri si la warn (pe care eu - l am 60%). Multi ani inainte si se pare ca a venit mezina printre noi.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2